KASIMPAŞA

Kasımpaşa başkentte ilk peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Osmanlıspor'a konuk olacak Kasımpaşa, rakibi karşısında deplasmanlardaki kötü gidişe "dur" demek istiyor.

Kasımpaşa başkentte ilk peşinde

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde evinde çıktığı son iki karşılaşmadan 4 puanla ayrılan lacivert-beyazlılar, ligde bu sezon yaptığı 3 deplasman mücadelesinden ise puan çıkartamadı.

Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Kasımpaşa, topladığı 5 puanla 17. basamakta bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de sırasıyla oynadığı Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarından beraberlikle ayrılan Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Osmanlıspor ise 2 galibiyet, 5 beraberlik ve topladığı 11 puanla 6. sırada yer alıyor.

Osmanlıspor ile Kasımpaşa arasında saat 16.00'da Osmanlı Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Osmanlıspor'un yenilgisi yok

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu topladığı 52 puanla 5. sırada bitiren Osmanlıspor, yeni sezona da hem Avrupa'da hem de ligde iyi bir başlangıç yaptı.

Ankara temsilcisi, ligde oynadığı 7 karşılaşmada henüz mağlubiyet görmezken, Avrupa'da da etkili bir performans gösterdi.

Süper Lig'e deplasmanda Antalyaspor, iç sahada ise Gençlerbirliği beraberlikleriyle başlayan mor-sarılılar, ardından Trabzonspor ve Adanaspor'u yenmeyi başardı. Ligde çıktığı son 3 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan başkent temsilci, Osmanlı Stadı'nda 2 beraberlik ve bir galibiyetle 5 puan topladı.

Evinde oynadığı 3 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandıran Osmanlıspor'un, sahasında gol atmadığı maç bulunmuyor.

3 sakat 

Kasımpaşa, Osmanlıspor maçı öncesinde sakat futbolcuların sıkıntısını çekiyor.

Gol bulmakta oldukça zorlanan İstanbul temsilcisi, Osmanlı deplasmanına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Lacivert-beyazlılarda orta saha mevkisinde oynayan Sadiku ile hücum hattında bulunan Koita ve Etoundi'nin sakatlıkları bulunuyor. 

Kasımpaşa'da 3 sarı kartı bulunan Pavelka, Osmanlıspor karşısında sarı kart görmesi durumunda, gelecek haftaki Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Öte yandan Kasımpaşa ile Osmanlıspor arasında geçen sezon oynanan maçlarda rakibini deplasmanda 1-0 ile geçen lacivert-beyazlılar, sahasında ise 1-1 berabere kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER