DÜNYADAN FUTBOL

Kartal'a Amorim transferinde gün doğdu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile adı anılan Portekiz'in Benfica takımı oyuncusu Amorim hakkında kulüp başkanından açıklama geldi.

Kartal'a Amorim transferinde gün doğdu
Beşiktaş'ın transfer gündeminde bulunan Benfica'nın Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Amorim hakkında kulüp Başkanı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Luis Filipe Vieira yaptığı açıklamada Amorim'in takımdan gönderilebileceğinin sinyallerini verdi.

Portekiz'in önemli yayın organlarından A Bola'ya konuşan Başkan Luis Filipe Vieira, Amorim'in takımdan gidip gitmeyeceği konusuna açıklık getirdi: "Ortada bir dava yok. Bu kapalı kapılar ardından Benfica'nın halledeceği bir meseledir. Benfica oyuncuları bu formayı giymekten gurur duyan oyuncular olmuştur. Eğer böyle olmasına engel olan durumlar var ise, Benfica'nın değerini her zaman öğretmişizdir." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Protekizli orta saha oyuncusu Ruben Filiper Marques Amorim bu sezon takımı adına altı maç sahaya çıktı ve gole imza atamadı. Lizbon doğumlu 26 yaşındaki oyuncu orta sahanın ortasında görev alıyor ve savunma özellikleri ağır basan bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER