BEŞİKTAŞ

Kartal geriye düştüğü maçları kaybediyor

Spor Toto Süper Lig’de 6. haftada ele geçirdiği liderliği hafta sonu Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş’ta gündem koltuğun kaybedilmesi...

Kartal geriye düştüğü maçları kaybediyor

Özellikle son maçlarda iyi oyuna karşın bulunan fırsatları iyi değerlendiremeyen Kartal, geriye düştüğü karşılaşmalarda ise oldukça zorlanıyor. Siyah-beyazlılar bu sezon geriye düştüğü 6 maçı da çeviremedi. Bunun en büyük nedeni ise elde edilen fırsatların, skor tabelasına yansıtılamaması. 

SİVASSPOR MAÇINDAN ÖNCE SÖYLEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de 12. Hafta'da kazandıkları Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada bu konuya değinerek fırsatları değerlendirememeleri halinde sıkıntı yaşayabileceklerini belirtmişti.  

Kara Kartal, bu açıklamadan bir hafta sonra Akhisar Belediyespor'a mağlup olarak liderlik koltuğunu Fenerbahçe'ye teslim etti. 

Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş taraftarına tepki

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş adına bir diğer problem de kapalı savunmaları açma noktasında yaşanıyor. Bireysel oyuncu kalitesi ve göbekte yapılan paslaşmalar sonrasında elde edilen fırsatlar olsa da duran toplar ve kanatlardan yapılan ortalar, Siyah-Beyazlıların kanayan yarası gibi duruyor. Son 3 maçta Siyah-Beyazlı oyuncuların yaptıkları ortalardaki isabetsizlik göze çarpıyor: 63 orta 18 isabet.

Beşiktaş'ta ayrıca, geçen sene şampiyonluğun kaybedilmesine yol açan stresle baş edeme sorunu, yine gündemde. Akhisar Belediyespor maçı sonrası Şenol Güneş de telaştan yakındı.

Yorumlar
TREND HABERLER