TRABZONSPOR

Kariyerinde penaltı kaçırmamıştı ama...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Başakşehir yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada takımının güven eksikliği olduğunu söyledi.

Kariyerinde penaltı kaçırmamıştı ama...

Şota Arveladze maçın değerlendirmesini yaparken oyuncusu Oscar Cardozo'nun kariyerindeki ilk penaltı golünü kaçırdığını söyledi.  

İşte Şota'nın açıklamaları;

"İlk dakika yediğimiz gol var. Son dakikada kaçırdığımız penaltı var. Daha iyi oynayabiliriz kesinlikle. Sor anlarda kaleye doğru gitmiyoruz. Geri geliyoruz. Güven ksikliğimiz var ve yerine kolay gelmiyor.

Trabzonspor'da kabus sürüyorSpor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilen Trabzonspor, kötü gidişini sürdürdü.

Oyunu bozmadık ama çok etkili de olamadık. Son yirmi dakika Yusuf girince daha aktif olduk. Rakibimizin iki atağı varsa bizim de iki ayağımız var. Set oyununda çok basit top kayıpları oluyor. Son dakikadaki penaltı pozisyonunda kariyerinde penaltıyı kaçırmayan Oscar Cardozo, penaltıyı kaçırdı. Ben tabi daha fazlasını istiyorum. Yaratıcı oyuncuların kendisini daha çok göstermesini istiyorum. Şu anda bu zor durumdan kurtulmaktan başka seçeneğimiz yok.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER