SÜPER LİG

Karcemarskas çok iddialı geliyor

Karcemarskas taraftarlara seslenerek bu sezon çok daha iyi bir Karcemarskas izleyeceklerini söyledi.

Karcemarskas çok iddialı geliyor
İnternetspor- Gaziantepspor'un milli kalecisi Karcemarskas taraftarlara seslenerek bu sezon çok daha iyi bir Karcemarskas izleyeceklerini söyledi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepspor'un tecrübeli file bekçisi Karcemarskas yeni sezon hazırlıklarının çok iyi gittiğini ifade ederek, "Şuana kadar kamp çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Çalışma ortamımız gibi antrenmanlarımızda çok iyi. İki tane hazırlık maçı yaptık ve birini kazandık diğerinde berabere kaldık. Şuana kadar her şey yolunda diyebiliriz" dedi.

ARAYI KAPATMAYA ÇALIŞIYORUM

Geçen sezondaki son haftalarda gösterdiği performanstan daha iyi olacağını belirten Karcemarskas, "Geçen yıl bir süre antrenmanlara katılamamıştım ve antrenmansız kalmıştım o nedenle arayı kapatmaya çalışıyorum. Umarım geçen sezonun son dönemlerinde gösterdiğim performansı gösteririm. Hatta bu sezon daha iyi bir Karcmarkans izleyecekler" diye konuştu.

ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREK

Takım olarak çok çalışmaları gerektiğini hatırlatan Karcemarskas, "Tabi ki şuan için iyi bir değerlendirme yapmamız zor çünkü hazırlıklarımız şuanda devam ediyor. Takım olarak moral ve motivasyonumuzda çok iyi. Şuanda tek yapmamız gereken çok çalışıp ligdeki durumumuzu görmek" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER