SÜPER LİG

Karabükspor'un hakem korkusu

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçına değindi..

Karabükspor'un hakem korkusu

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçına değinirken, "Bu maçta yaşanan olayların faturası inşallah bize kesilmez. Böyle maçlardan sonraki karşılaşmalar, hakemler açısından çok zorlu maçlardır" dedi.

Cumartesi günü sahalarında Galatasaray'la karşılaşacaklarını belirten Başkan Nevzat Şahin, şunları söyledi:
"Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçında yaşanan olaylar açıkçası bizi de etkiledi. Bu maçtaki tutumu çok merak ediyoruz. Bu maçta yaşanan olayların faturası inşallah bize kesilmez. Sıkıntıya girebiliriz diye düşünüyorum. O korku var, yoksa başka bir korkumuz yok. Çünkü olaylar basında çok yer aldı ve üzerine de hala gidilmeye devam ediliyor. Bunun tecrübesini biz geçmişte yaşadık. O yüzden inşallah bir sıkıntıya girmeyiz. Çünkü çok önemli bir viraja giriyoruz. Galatasaray şampiyonluk yolunda, biz de aşağıdaki sıkıntılı bölgeden çıkma yolundayız. Önemli ve zorlu bir maç. Fair play çerçevesi içerisinde hakemlerimizin doğru kararlar verebileceği bir maç temenni ediyoruz."

Başkan Nevzat Şahin, takımına ve teknik heyete güvendiğini de söyledi, "Galatasaray'dan puan, ya da puanlar alabilmek için takım olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle inşallah yüzümüzün akıyla bu maçtan fair play çerçevesinde çıkmaya çalışacağız" diye konuştu. Galatasaray maçından en az 1 puan almak istediklerini söyleyen Başkan Şahin, son olarak şöyle konuştu:
"Son 6 haftaya girildi. Ligin aşağısında ve yukarsında çetin mücadeleler geçiyor. Her takım, her takımı yenebilecek bir düzeyde. Kendi sahamızda iyi bir maç oynayarak taraftarlarımıza da seyir zevki yüksek bir maç izlettiririz. Sonuçta da gülen taraf biz oluruz. Galatasaray karşısında taraftarlarımızın desteğiyle en az bir puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER