OSMANLISPOR

Karabükspor Osmanlıspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor'a konuk olan Osmanlıspor 4-0 kazandı ve kümede kalma yolunda kritik bir galibiyet alırken Karabükspor'u ateşe atmış oldu.

Karabükspor Osmanlıspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor ile karşılaşan Osmanlıspor, deplasmandan 4-0’lık galibiyetle evine dönerken kümede kalma yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Karabükspor ise kümede kalma ümitlerini adeta tüketmiş oldu.

Maçın 22. dakikasında Serdar Gürler’in attığı golle 1-0 öne geçen Osmanlıspor 41. dakikada Mehmet Batdal ile skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da golle başlayan Osmanlıspor 47. dakikada yine Mehmet Topal’ın ayağından bulduğu golle durumu 3-0’a getirirken uzatma anlarında Serdar Gürler attığı golle maçın skorunu 4-0 olarak belirleyen isim oldu.

Bu sonucun ardından Osmanlıspor puanını 27 yaparken son sıradaki Karabükspor 12 puanda kaldı. Karabükspor gelecek hafta deplasmanda Sivasspor’a konuk olurken Osmanlıspor sahasında Atiker Konyaspor’u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR : 8'inci dakikada Leandrinho'nun ceza sahasına girmeden çektiği şut az farkla auta gitti.

13'üncü dakikada Regattin'in köşe atışında Mehmet Battal'ın zayıf kafa vuruşu kalecide kaldı.

22'nci dakikada Ceyhun'un ara pasında sağ çaprazda topla buluşan Serdar Gürler, kalecinin sağından topu ağlara gönderdi: 0-1.

29'uncu dakikada rakiplerinden sıyrılan Mehmet Batdal'ın ceza yayı içinden çektiği şut kaleciden döndü.

41'nci dakikada soldan Umar'ın pasında Mehmet Batdal boş kaleye topu gönderdi:0-2.

47'nci dakikada Regattin soldan ceza yayına doğru ortaladı. Ceyhun'un pasında Mehmet Batdal'ın gelişine vuruşu ağları havalandırdı:0-3.

52'nci dakikada soldan arka direğe yapılan ortada Hakan'ın vuruşu kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü. Dönen topu kaleci Karcemarskas kontrol etti.

55'nci dakikada Umar'ın sol çaprazdan vuruşu kaleci önledi.

69'uncu dakika Leandrinho'nun ceza yayı içinden vuruşu yandan auta çıktı.

71'nci dakikada Serdar Gürler'in ceza ahası gerisinden çektiği şut üstten auta gitti.

74'üncü dakikada Umar'ın sağdan yerden pasında Cikalleshi'nin vuruşunu kaleci ayaklarıyla önledi.

75'inci dakikada Regattin'in kaleye gönderdiği topu defans çizgi üzerinden uzaklaştırdı.

78'inci dakikada Mehmet Güven'in ceza yayı gerisinden vuruşunu kaleci yatarak önledi. 90+2'nci dakikada Regattin soldan arka direğe ortaladı. Serdar Gürler'in geişine vuruşu ağlara gitti:0-4.

Karşılaşma Osmanlıspor'un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER