SÜPER LİG

Karabükspor gözüne Galatasaray'ı kestirdi

Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçına ilişkin konuştu.

Karabükspor gözüne Galatasaray'ı kestirdi
Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını belirtti, "Nasıl oynayacağımızı, ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz" dedi. 
 
Kardemir Karabükspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Milli takımda bulunan Samba Sow antrenmana katılmazken sakat olan Ahmet İlhan, düz koşu yaptı. Antrenmanın ardından yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular tesislerde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.  
 
Hafta sonu zorlu bir deplasman gideceklerini vurgulayan Tolunay Kafkas ise şunları söyledi:

"Galatasaray'a son derece iyi hazırlanıyoruz. Müsabakada nasıl oynayacağımızı, ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Oynadığımız son maçlarda iyi oynamamıza rağmen puan alamadık. Umuyorum ki Galatasaray maçında bu puan yada puanları alır yolumuza devam ederiz." 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER