BURSASPOR

Karabükspor Bursaspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Bursaspor, deplasmanda ligin küme düşen ekibi Kardemir Karabükspor'u 4-1'le geçti ve galibiyet hasretine son verdi.

Karabükspor Bursaspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Bursaspor deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'u 4-1 mağlup etti.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan maçta konuk ekip Bursaspor'a galibiyeti getiren goller Battalla, Moussa Sow, Barış ve Stancu'dan geldi. Karabükspor'un tek golünü ise Murat Akın kaydetti.

Bu sonuçla Bursaspor puanını 36'ya yükseltirken, Karabükspor 12 puanla son sırada yer aldı.

Ligde kalmak için mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan Bursaspor 36. dakikada kaptan Pablo Battalla'nın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının bu sonuçla sona ermesi beklenirken, uzatma dakikalarında ilginç anlar yaşandı. Maçın hakemi arka arkaya iki kez penaltı noktasını gösterdi. İlk penaltıyı 45+1'de Karabükspor Ergin Keleş'le kullandı. Ergin'in vuruşunda kaleci Harun topu çelse de dönen topu tamamlayan Murat Akın maça eşitliği getirdi. 45+4'de bu kez Bursaspor penaltı noktasına geldi. Moussa Sow penaltı atışını gole çevirerek konuk ekibi maçta bir kez daha öne geçirdi.

60. dakikada Barış attığı golle farkı ikiye çıkardı: 3-1. 90. dakikada maçın hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Hakem bu pozisyonda Karabükspor'dan Ibanez'i kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. 90+1'de penaltıyı gole çeviren Stancu maçın skorunu ilan etti: 4-1

2 dakikada 2, toplamda 3 penaltı : 45+1'de penaltı kazanan K. Karabükspor, Ergin Keleş'in kullandığı penaltıda kaleciden dönen topu tamamlayan Murat Akın'la golü bulurken sadece 2 dakika sonra Bursa da penaltı kazanıp Sow'la durumu 2-1'e getirdi.
90. dakikada hakem Bursaspor lehine bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. 90+1'de penaltı atışını kullanan Stancu skoru 1-4'e getirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR : 18. dakikada Ergin Keleş’in ceza sahası dışından sol ayağı ile direkt kaleye çektiği şut az farkla yandan auta çıktı.
35. dakikada Furkan’ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Yusuf Erdoğan, Batalla'yı gördü. Arjantinli oyuncunun şutunda meşin yuvarlak Çağlar Şahin Akbaba'nın yanından ağlarla buluştu. 0-1
45. dakikada ceza sahası içinde Ertuğrul topa elle müdahale yapınca hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktanın başına gelen Ergin Keleş’in vuruşunda kaleci Harun’un çeldiği topu Murat Akın ağlarla buluşturdu. 1-1
45+3. dakikada Çağlar, ceza sahası içinde Sow'u düşürünce hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Sow, topu filelere gönderdi. 1-2
59. dakikada Karabükspor sağ kanattan çok etkili geldi. Hakan'In orta şut karışımı vuruşunda kaleci son anda topu çelmeyi başardı.
60. dakikada Bursaspor'un yakaladığı kontra atakta sağ kanattan başarılı hareketlerle topu taşıyan Barış Yardımcı, paslaşmalar sonrası savunmadan seken topu direk dibinde tamamladı ve farkı ikiye çıkardı: 1-3
75. dakikada Yusuf Erdoğan sol çaprazdan, ceza alanının ilk metrelerinden sert vurdu ancak top üstten auta gitti.
90+1. dakikada Karabükspor'da İbanez'İn ceza sahasındaki faulu sonrasında Serkan Çınar, maçta üçüncü defa penaltı noktasını gösterdi ve İbanez'e kırmızı kart çıkarttı. Topun başına geçen Stancu skoru 4-1'e taşıdı.

Gençlerbirliği Osmanlıspor maçı golleri ve sonucu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER