BEŞİKTAŞ

Karabükspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçı hangi gün saat kaçta? BJK Karabük maçı hangi kanalda? Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Peki Beşiktaş'ın kupa maçı ne saman ve tüm detaylar haberimizde.

Karabükspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi Kanalda? Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubundaki 5. maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. BJK Karabük maçı hangi kanalda? Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçı saat kaçta?

Ligde yoğun kar yağışı nedeniyle Mersin maçı ileriki bir tarihe ertelenen siyah beyazlı ekip, bu maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmayı planlıyor. Grupta hiçbir iddiası kalmayan Kardemir Karabükspor ise sahasındaki maçtan 1 puan da olsa puanla ayrılmak istiyor. 

KARDEMİR KARABÜKSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇININ BİLGİLERİ

20 Ocak Çarşamba 2016

MAÇ: Kardemir Karabükspor Beşiktaş

SAAT: 20.45

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu

HAKEMLER: Özkan Çeliker, Ömer Tevfik Özkoç, Mehmet Mithat Levent

YAYIN: A Haber 

Kardemir Karabükspor Beşiktaş

İLK MAÇ 3-0 BİTMİŞTİ

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Kardemir Karabükspor ile Atatürk Olimpiyat Stadında karşı karşıya geldi. Hakem Volkan Bayarslan'ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısını Beşiktaş, Cenk Tosun'un 45+1. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Kerim Frei ve Cenk Tosun ile 2 gol daha bulan Beşiktaş, maçı 3-0 kazanarak grup maçlarına galibiyetle başladı.

BEŞİKTAŞ KARABÜKSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 5. haftasında 20 Ocak Çarşamba günü deplasmanda PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'la yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ve yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların, ısınma hareketleri, top kontrolü ve pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıkları belirtildi.

Beşiktaş Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra karayoluyla Karabük'e giderek kampa girecek.

KARABÜKSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

PTT 1. Lig'in ikinci yarısına dün Giresunspor galibiyetiyle başlayan ve liderlik koltuğuna oturan Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 5. haftasında 20 Ocak Çarşamba günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-mavili futbolcular, teknik çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren idmanda, Giresunspor maçında forma giyen futbolcular koşu yaptı.

Kardemir Karabükspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve Metin Türker Tesisleri'nde kampa girecek.

İldiz yaptığı açıklamada, kupada henüz galibiyetlerinin bulunmadığını anımsatarak, bu maçlarda genç ve ligde çok forma şansı bulamayan oyunculara yer verdiklerini söyledi.

Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını hatırlatan İldiz, yine gençlere şans tanıyacağını ve galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Öte yandan Kardemir Karabükspor Kulübü, Beşiktaş maçının bilet fiyatlarının kale arkası ve maraton tribünlerinin 40, numaralıların ise 60 lira olduğunu duyurdu.

Kardemir Karabükspor Beşiktaş

BEŞİKTAŞ'IN LİG MAÇI KAR NEDENİYLE ERTELENDİ

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 18. haftasında dün yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Beşiktaş Mersin İdmanyurdu maçı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) açıklama geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda başlayan ve yoğun kar yağışından dolayı başka bir tarihe ertelenen Beşiktaş Mersin İdmanyurdu maçı ile ilgili TFF'nin yaptığı açıklama şu şekilde: ''Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda dün akşam elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu müsabakası nedeniyle oluşan yanlış anlaşılmalar ve bilgi kirliliğini engellemek için Federasyonumuz tarafından bir açıklama yapılması zarureti doğmuştur.

Dünyanın hiçbir yerinde futbol müsabakaları meteorolojik raporlara göre planlanmamakta veya maçların başlangıç saati beklenen yağış nedeniyle müsabakadan bir gün önce değiştirilmemektedir. Öncelik, tüm saha ve hava şartlarında planlanan gün ve saatte müsabakaların oynatılmasıdır. Bu nedenle Futbol Oyun Kuralları'nda oluşabilecek herhangi bir olumsuz hava veya saha şartında hakemlere müsabakaları tatil etme yetkisi verilmiştir. Hakemlerimiz dün sabah saatlerinde yapılan eşgüdüm toplantısı öncesinde ve stadyuma ulaştıktan sonra zemini defalarca kontrol etmiş, oynanabilir olduğunu görerek müsabakayı başlatmış, müsabakanın beşinci dakikasında yoğunlaşan kar fırtınası nedeniyle oyunu durdurmuş, çizgilerin açığa çıkartılmasını talep etmiştir. Kar yağışının yoğunluğunu arttırması nedeniyle 7 dakikalık beklemenin ardından bir kontrol daha yapılmış ve görüşte yaşanan sıkıntı nedeniyle 12. dakikada müsabaka tatil edilmiştir. Benzer bir olayın 10 Aralık 2013 tarihinde oynanan Galatasaray-Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında da yaşandığını hatırlatmak isteriz. Bilindiği üzere bu müsabaka 31. dakikasında Portekizli hakem Pedro Proença tarafından tatil edilmiş ve kalan süre ertesi gün oynanmıştır.

Beşiktaş Mersin İdmanyurdu müsabakasının bugün oynanmamasının nedeni her iki kulübümüzün 20 Ocak Çarşamba günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarıdır.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak önceliğimiz müsabakaların her türlü hava şartlarında oynanmasıdır. Bu doğrultuda açıklanan planlamaya uyulmaya devam edileceğini ve Beşiktaş Mersin İdmanyurdu müsabakasının gün ve saatinin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağını belirtiriz.''

ŞENOL GÜNEŞ: KARABÜK'E PAF TAKIMLA GİDECEĞİM

Karabük'le oynayacağımız kupa maçına PAF takımla çıkmayı düşünüyorum. Teknik olarak oynayan oyuncuları değil, oynamayan oyuncuları göndermeyi düşünürsünüz. Ersan ve Rhodolfo'yu oynatıyorum. Oyuncu istememin sebebi zaten rekabet yaratmak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER