1.LİG

Karabükspor Başkanı iddialı konuştu

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut çarpıcı açıklamalar yaptı

Karabükspor Başkanı iddialı konuştu

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, PTT 1. Lig'in 26. haftasında sahalarında yapacakları Samsunspor maçına mutlak galibiyet düşüncesiyle çıkacaklarını söyledi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor'un güçlü ve formda bir ekip olduğunu, kendilerinin de kaybetmemek için bütün güçlerini sahaya yansıtacaklarını kaydetti.

İzleyenlere zevk veren bir futbolun sahaya yansıyacağına emin olduğunu ifade eden Tankut, takımı ateşleyecek taraftarı tribünlerde görmek istediklerini belirtti.

Takımda morallerin yerinde olduğunu anlatan Tankut, "Hedefimiz şampiyonluk ancak bu kolay olmayacak. Ligde şampiyonluğu isteyen ve buna yakın sadece biz yokuz. Birçok takım bunu elde edebilecek durumda. Bu yüzden özellikle iç saha maçlarımız önem kazanıyor. Üst sıralardaki rakiplerimiz bize konuk olacak. Sahamızda maç kaybetmemeliyiz. Samsunspor maçına bu düşünceyle çıkacağız. İsteğimiz mutlaka galibiyet. Bunu başarabiliriz" diye konuştu.

Hazırlıklara devam edildi

Kırmızı-mavili ekip, 18 Mart Cuma günü sahasında yapacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde, Hasan Doğan Spor Tesisleri'ndeki idmanda pas çalışması yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana, sakatlıkları bulunan Kerim Zengin ile Murat Akça katılmadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER