YEREL HABER

Karabük <font color='#330099'>dağ bisikleti </font>yarışıyla renklendi

Karabük'ün Yenice ilçesinde, ''Kaymakamlık Kupası Dağ Bisikleti Yarışları'' yapıldı.

Karabük <font color='#330099'>dağ bisikleti </font>yarışıyla renklendi
Karabük'ün Yenice ilçesinde, ''Kaymakamlık Kupası Dağ Bisikleti Yarışları'' yapıldı.

Kaymakam Mehmet Fatih Çiçekli, yarışmalar öncesinde yaptığı açıklamada, Yenice'nin, dünyaca ünlü ormanlara sahip olduğunu söyledi.

Geçen yıl başlatılan çalışmalar kapsamında doğa yürüyüş parkurları düzenlediklerini anlatan Çiçekli, ''Bugün geldiğimiz noktada, çalışmaları daha ileri mesafeye taşıyabilmek adına burada 'Kaymakamlık Kupası Dağ Bisikleti Yarışları' organize ediyoruz. 10'u bayan olmak üzere 83 yarışmacının katıldığı yarış 4 kategoriden oluşuyor. Güzel bir ayrıntı da bayan yarışmacıların ilgisinin oldukça iyi düzeyde olduğudur'' dedi.

Yarışlarda bayanlar 11 kilometrelik parkurda yarışırken 18 yaş altı ve 30 yaş üstü erkekler 11 kilometrelik parkurda 2 tur, elit erkekler de 3 tur yaparak yarışarak tamamladılar.

Yarışmalarda, 30 yaş üstü erkeklerde birinciliği Mehmet Kurt, ikinciliği Oğuz Özçelik ve üçüncülüğü Serkan Çalıç elde etti.

18 yaş ve altı erkeklerde İsak Ünal birinci, Semih Çelebioğlu ikinci ve Yusuf Çabık üçüncü oldu.

Bayanlarda Esra Kürkçü birinci, Eda Konuk ikinci ve Asuman Burcu Balcı sırada yer aldı.

Elit U23 erkeklerde Bilal Akgül birinci, Halil Korkmaz ikinci, Abdulkadir Kelleci ise üçüncü oldu.

Dereceye giren yarışmacılara kupalarının verildiği törende, 5 izleyiciye de bisiklet hediye edildi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER