SÜPER LİG

Kalu Uche'den Galatasaray'a mesaj

Kasımpaşa'nın Nijeryalı forveti Kalu Uche, Galatasaray'ın Real Madrid ile oynayacağı maç hakkında konuştu..

Kalu Uche'den Galatasaray'a mesaj

Üçü Almeira, biri de Espanyol'da olmak üzere 4 sezon La Liga'da mücadele eden Nijeryalı golcü, Vatan'a verdiği özel röportajda Bernabeu'nun atmosferinin çok farklı olduğuna dikkat çekerken, "İspanya'da oynadım. La Liga ve burası çok farklı. İspanya'da kaliteli futbol ve oynamak için daha çok boş alan var. Burada oynatmıyorlar. Bazen top bile gelmiyor. Ben santrforum bu konuda zorlanıyorum. Takım arkadaşlarımın sayesinde gol atıyorum, gol şansım da var.

"EN İYİSİNİ DİLİYORUM"
"Real Madrid-G.Saray maçını izleyeceğim. Zor ama güzel bir maç olacak. Real Madrid, tartışmasız dünyanın en iyi takımlarından biri. Orada oynamak çok zor. Ben de oynarken zorlandım. Bernabeu'nun atmosferi farklıdır. Futbolda dengeler değişebilir. Artık küçük takım diye bir kavram yok. Küçük takım olsa bile onlardan her şeyi beklersin. Kesinlikle G.Saray oynamaya gitmeli. 11'e 11 olmalı. Defansif oynamasınlar, kendi oyunlarını göstersinler."

Uche, krallıkta zirvede yer alan Burak'la yarışmadığını söylerken meslektaşı için, "Burak'la gol krallığında yarışmıyorum. Sadece işimi yapıyorum. Burak iyi ve hızlı bir futbolcu. Kesinlikle kendisini bekleyen net bir geleceği var. Onun için en iyisini diliyorum" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'NIN HAYALİ BİLE GÜZEL"[page_end]

"Bize ilk 10 için şans vermişlerdi. Hatta ligde zor kalır dediler. Avrupa'ya gitmek istiyoruz hedefimiz bu."

"Lider G.Saray ile aramızda 10 puan fark var. Tabii ki futbolda ne olacağını kimse bilemez. Ama biz daha çok puan kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sonucu göreceğiz. Kasımpaşa'nın bu kadar yukarıda olacağımızı kimse tahmin etmiyordu. Herkes bize ilk 10 için hatta 'ligde zor kalır' diye şans vermişti. Lige renk kattık. Sert bir lig ama yükselen bir lig. Çok iyi futbolculara sahip bir lig. F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş gibi güçlü takımlar var.

Avrupa'ya gitmek istiyoruz, hedefimiz bu. Hem takım hem de taraftarlar için Avrupa'ya gitme hayali hepimizi mutlu ediyor. Bence hedefler önemliydi. İlk hedef Süper Lig'de kalmaktı, bunu başardık zaten. Şimdi Avrupa hedefi için mücadele ediyoruz. Türkiye Ligi ile ilgili bir şey bilmiyordum. Teklif geldiğinde sadece kabul ettim. Şu an burada mutluyum, iyi gidiyor."

"BENİ ÇEKEREK DURDURAMAZLAR"
"Burada formamdan çok çekiyorlar. Ne yapabilirim. Diyorum ki 'Ne istiyorsun tartışmak mı?' Kavgayı sevmem ama provoke ediyorlar ve çok çekiliyorum. Yalnız böyle yaparak durduramazlar. Hakemle konuşacağım en sonunda formamı vereceğim."

"HER STİLİ DENERİM"
Uche, değişik bir yapısı olduğunu ve bunun saçlarına da yansıdığını belirtirken "Stil olarak her şeyi denerim. Bugün bu modelse yarın başka modele dönerim" dedi.

"Nijerya Milli Takımı'nda ne zamandan beri oynamadığımı hatırlamıyorum. Allah yardım ederse tekrar milli takımda oynamak isterim. İstanbul'a alıştım, ama kültüre ve trafiğe alışamadım. Trafik derken şoförlerin tarzına alışamadım. Çok değişik bir sürüş tarzı var burada. Muhteşem bir şehir. Burada çok iyi yaşanır. Sıcak insan çok. Kaliteli bir yer."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER