1.LİG

Kalpar ve Demirbakan'dan maç yorumu

Bank Asya 1. Lig'de Altay ile Samsunspor karşılaştı. Maç sonu teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Kalpar ve Demirbakan'dan maç yorumu

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Altay'ı 1-0 mağlup eden Samsunspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ''Zor olan galibiyetler her zaman güzel ve tatlıdır'' dedi.


Kalpar, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, Altay maçının kendileri için zor geçeceğini bildiklerini söyledi.

Ligde bundan sonraki tüm maçların kolay geçmeyeceğini belirten Kalpar, şöyle devam etti:

''Zorda olsa galip gelmek çok önemliydi. Bugün çok fazla üretken olamadık. Ama çok arzu ve istekliydik. Rakibi de kutlamak gerekir çok iyi oynadılar. Bu zamana kadar Altay takımının bizimle yaptığı mücadeleyi diğer maçlarda yapmadığını düşünüyorum. Bize karşı iyi motive olduklarını gördük. Çok zor şartlarda zor bir galibiyet aldık. Bana göre çok önemli bir galibiyet. Bir gol 3 puan bana göre altın değerinde. Yolumuza emin adımlarla sağlık bir şekilde devam ediyoruz. Ligin bitmesine daha çok var. Oyuncularım dahil hiç kimsenin erkenden havaya girmesini çok doğru bulmuyorum. Çünkü havaya girdiğimiz zaman havamızı çok çabuk alırlar. Biz her maçı kazanabilme azmi ve mücadelesi içinde olacağız. Bundan sonraki maçlarımız böyle zor geçecek. Zor olan galibiyetler her zaman güzel ve tatlıdır.''

-ALTAY CEPHESİ-

Altay Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise daha önceki maçlarda yaşanan sonucun Samsunspor maçında da devam ettiğini ifade ederek, ''Son 7-8 maçtır farklı kazanmamız gerekirken ortaya koyduğumuz mücadele ve pozisyon zenginliğini ve net yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Bu da puan alamamamıza neden oldu. Samsunspor iyi mücadele etti. Lider olma umutları da vardı. Onu da kullandılar. Fakat oyunun bir çok bölümünde hata yaptılar. Fakat biz bu hatalardan faydalanamadık. Uzaktan yediğimiz golle maçı kaybettik'' şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER