FUTBOL

Kadro dışı kalan futbolcular

Formsuzluk, sakatlık, teknik kapasite... bir futbolcunun, ilk 18 dışında kalması için sıralanabilir. nitekim galatasaray'da servet, fenerbahçe'de bilica, trabzonspor'da barış, ilk akla gelen örnekler.

Kadro dışı kalan futbolcular - Sayfa 1

Formsuzluk, sakatlık, teknik kapasite... Bir futbolcunun, ilk 18 dışında kalması için sıralanabilir. Nitekim Galatasaray'da Servet, Fenerbahçe'de Bilica, Trabzonspor'da Barış, ilk akla gelen örnekler.

Kadro dışı kalan futbolcular - Sayfa 2

Ancak bu sezon kavga, disiplinsizlik, gece hayatı gibi konular da sıkça gündeme geldi. Öyle ki 15 futbolcu, bu sebeplerle kadro dışı bırakıldı.

Kadro dışı kalan futbolcular - Sayfa 3

Beşiktaş, 6 futbolcu ile 'kadro dışı' konusunda açık ara önde. Galatasaray ve Fenerbahçe'de de bunun örnekleri yaşandı. Yeni sezon öncesi Engin Baytar'ı satış listesine koyan Trabzonspor ise henüz bu yola başvurmayan kulüplerden.

Kadro dışı kalan futbolcular - Sayfa 4

İşte o oyuncular ve yeşil sahadan uzak kalma nedenleri... Bebe, Sidnei, Julio Alves: Beşiktaşlı futbolcular, 2-0 kaybedilen Galatasaray maçı sonrası disiplinsiz davranışları ve özel hayatlarına dikkat etmemeleri nedeniyle kadro dışı kaldı. Üç oyuncunun, kritik derbi öncesi gece kulüplerinde sabahladıkları iddia edildi.