FUTBOL

Kadıköy'de Volkan Demirel'e destek

Fenerbahçe'nin bu sezon gösterdiği kötü performans taraftarın da tepkisini çekiyor. Başakşehir maçında Reyes ve Frey ıslıklanırken, Volkan'a sevgi gösterileri vardı.

Kadıköy'de Volkan Demirel'e destek - Sayfa 1

Süper Lig'de Başakşehir'le berabere kalan Fenerbahçe, 8 puanla 15. sırada yer alıyor. Sarı-lacivertli ekibin başarısız performansı taraftarı da mutsuz ederken, tepkiler zaman zaman protestoya dönüşüyor.

Kadıköy'de Volkan Demirel'e destek - Sayfa 2

KADRO DIŞI KALAN VOLKAN'A DESTEK...Cuma günü Fenerbahçe yönetimi Volkan Demirel, Dirar ve Aatıf'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Özellikle kaptan Volkan Demirel'le ilgili alınan bu kadar büyük şaşkınlık yaratırken, sarı-lacivertli taraftar da Başakşehir maçında tecrübeli kaleciye destek verdi.

Kadıköy'de Volkan Demirel'e destek - Sayfa 3

16 yıldır sarı-lacivertli formayı giyen tecrübeli futbolcu için tezahüratlar yapan ve pankartlar açan taraftarlar, kaptanlarını unutmadı. Özellikle maçtan önce tribünden Volkan sesleri yükseldi.

Kadıköy'de Volkan Demirel'e destek - Sayfa 4

FREY VE REYES'E TEPKİ... Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Başakşehir ile oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısında dikkat çeken anlar yaşandı.