ŞAMPİYONLAR LİGİ

Juventus'un rüyasını Ronaldo bitirdi

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final Rövanş maçında 3-1 mağlup Juventus'u eledi. 3-0 öne geçen Juve'nin hayallerini 90+7'de penaltıyı gole çeviren Ronaldo bitirdi.

Juventus'un rüyasını Ronaldo bitirdi

Şampiyonlar Ligi'nde herkes bir Roma mucizesi daha beklerken, uzatmada gelen penaltı kararı Real Madrid'i yarı finale çıkarttı. Juventus 3-1 kazanmasına rağmen, ilk maçta aldığı 3-0'lık mağlubiyet sonu oldu.

JUVENTUS DOMİNE ETTİ: Maça etkili başlayan Juventus, Sami Khedira'nın asistini iyi değerlendiren Mario Mandzukic ile 2. dakikada öne geçti. 

Mücadelenin ilk 45 dakikasında Real Madrid'e neredeyse top göstermeyen İtalyan devi 37. dakikada yine Mandzukic ile golü buldu. 2-0

İlk 45 dakika 2-0'lık Juventus üstünlüğüyle sona erdi.

MUCİZE BEKLENTİSİNİ PENALTI DÜDÜĞÜ BİTİRDİ: Karşılaşmanın ikinci yarısında da fırtına gibi esen Juventus, skoru 60'da Blaise Matuidi ile 3-0 yaptı.

Dün gece oynanan Roma - Barcelona mücadelesindeki mucizenin beklentisi içine girilirken, rüyayı İngiliz hakem Michael Oliver bitirdi.

BUFFON KIRMIZI KART GÖRDÜ: Uzatma dakikalarında gelen penaltı kararıyla Juventuslu oyuncular sinir kontrollerini kaybetti. Buffon aşırı itirazdan kırmızı kart gördü. 

Penaltıda topun başına gelen Ronaldo, 90+7'de attığı golle takımını yarı finale çıkarttı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER