DÜNYADAN FUTBOL

Juventus'ta Ronaldo depremi!

Ronaldo hakkında çıkan tecavüz iddialarının ardından Juventus'ta büyük kayıp yaşandı. Torino kulübünün hisseleri, iddiaların ortaya atıldığı ilk günden yaklaşık yüzde 30'luk bir değer kaybı yaşadı.

Juventus'ta Ronaldo depremi!

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Las Vegas'taki bir otelde Birleşik Amerikalı Kathryn Mayorga'ya tecavüz ettiği iddia edilmişti. Der Spiegel'e verdiği röportajda Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini söyleyen Mayorga, Portekizlinin kendisini ilişkiye zorladığını belirtmişti.

İddiaların ardından Der Spiegel dergisi, Ronaldo'nun Mayorga'ya verdiği 325 bin euroluk sus payının belgelerini yayımlamıştı. Geçtiğimiz günlerde de Ronaldo'nun avukatı da Portekizli yıldızla Mayorga arasında bir anlaşma olduğunu doğrulamış ancak bunun suçun kabulü anlamına gelmediğini söylemişti.

Lionel Messi bedavaya gidebilir


Almanya'da yayım yapan dergi tarafından yayımlanan diğer belgelerde ise yıldız futbolcunun tecavüz suçunu itiraf ettiğine dair kayıtlar ortaya çıkmıştı. Ronaldo'nun avukatı bunu yalanlasa da dergi, yaptığı yazılı açıklamayla yaptığı haberin arkasında olduğunu belirtmişti. Yargıya taşınan konuyla ilgili tartışmalar devam ederken Ronaldo'nun kulübü Juventus'ta büyük bir kriz patlak verdi.

Nitekim Torino kulübünün hisseleri, iddiaların ortaya atıldığı ilk günden yaklaşık yüzde 30'luk bir değer kaybı yaşadı. Öte yandan ada basınından The Sun'a konuşan bir finans uzmanı, Juve'nin Ronaldo transferinden beklediği gelirlerin şu anda ciddi bir risk altında olduğunu söyledi.

Juve'nin Ronaldo ile ilgili tecavüz iddialarından ötürü yeni sponsor bulmasının çok zorlaştığı hatta mevcut sponsorlarını da kaybedebileceği konuşuluyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER