DÜNYADAN FUTBOL

Juventus peş peşe 6. galibiyetini aldı

Serie A'da peş peşe 5 maç kazanarak zirve yarışına ortak olan Juventus, bu sezon çok iyi bir performans sergileyen lig ikincisi Fiorentina'yı konuk etti.

Juventus peş peşe 6. galibiyetini aldı

Serie A'da zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Fiorentina'yı konuk eden Juventus, geriye düştüğü maçı kazanarak peş peşe 6. galibiyetini aldı. 

Juventus 3 - 1 Fiorentina

3' 0 - 1 Josip Ilicic - Penaltı
6' 1 - 1 Juan Cuadrado
80' 2 - 1 Mario Mandzukic
90+1' 3 - 1 Paulo Dybala 

Maçın henüz 3. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Ilicic, Fiorentina'yı 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi Juventus ise bu gole cevap vermekte gecikmedi ve 6. dakikada eski bir Fiorentinalı olan Cuadrado'nun kaydettiği golle durumu 1-1'e getirdi. İlk 6 dakikanın dışında gol sesi gelmedi ve ilk yarı eşitlikle sona erdi. 

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe isyanı

Mücadelenin 2. yarısı karşılıklı devam ederken, 80. dakikada fırsatçılığını konuşturan Hırvat golcü Mandzukic, Juventus'u üstünlüğe taşıdı.

90+1.dakikada sahneye çıkan Dybala maçın sonucunu ilan etti  ve Juventus, geriye düştüğü maçı 3-1'lik galibiyetle bitirdi.. Üst üste 6. galibiyetini alan Juventus, puanını 30 yaptı ve haftayı 4. sırada tamamladı. Fiorentina ise 32 puanda kalırken, haftayı averajla 2. basamakta kapattı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER