DÜNYADAN FUTBOL

Juve Aquilani'nin tapusunu istiyor

Juventus, Liverpool'dan kiraladığı İtalyan orta saha oyuncusu Alberto Aquilani için İngiliz kulübünden indirim bekliyor.

Juve Aquilani'nin tapusunu istiyor

Juventus, Liverpool'dan kiraladığı İtalyan orta saha oyuncusu Alberto Aquilani'nin bonservisini almak için kulübünden indirim bekliyor.

The Mirror'un verdiği habere göre 20 milyon avro olan oyuncu için 12 milyon avro isteyen Liverpool'a karşılık Juventus, bu miktarı da ödemeye yanaşmıyor. İtalyan ekibinin en fazla 6 milyon avro ödemek istemesi transferi zorlaştırıyor.

Juventus'un transfer etmek için indirim beklediği 26 yaşındaki oyuncuyu Liverpool'un yeni menajeri Kenny Dalglish'in de kendi kadrosunda düşünebileceği ihtimali de Aquilani'nin Juventus'ta kalıcı olmasını engelleyecek olan bir diğer faktör olarak görülüyor.

Bu sezon başında Juventus'a kiralık gelen Aquilani, siyah-beyazlı ekip ile 22 maça çıktı ve iki de gol kaydetti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER