ŞAMPİYONLAR LİGİ

Jurgen Klopp'dan Galatasaray yorumu

Galatasaray'ın yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Borussia Dortmund'un teknik adamı Jurgen Klopp basın toplantısında konuştu.

Jurgen Klopp'dan Galatasaray yorumu
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Sarı-Kırmızılı ekibin mevcut durumunu özetledi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak zorlu maç öncesi Galatasaray'ın rakibi Dortmund'un hocası Jürgen Kloppbasın toplantısı düzenledi. Alman teknik adam şunları söyledi: "Yarınki maçı düşünüyoruz. Bayern'e karşı iyi bir maç çıkardık. Zaman zaman oyun içinde orta sahada iyi işler çıkardık. Bizim moralimiz iyi. Takımımızın daha sakin olması gerek. Pozisyonlar elde ediyoruz. Bunları atabilsek Bundesliga'da da iyi bir duruma gelebiliriz."

İLK MAÇTA RAHATTIK

"Bizim düşüncemiz yarınki maç için tabii ki rahat durumdayız. Önceki Galatasaray maçında da iyiydik. Rahat oynadık ve pozisyonları değerlendirdik. Yarın da her zamanki gibi bir Borussia Dortmund izleyeceksiniz. Galatasaray da iyi bir takım ama zor bir dönemden geçiyor. Yarından umutluyuz."

GENÇLERİ RAHATLATMALIYIZ

Alman ekibinin yıldızlarından Sebastian Kehl ise, "Dönem dönem düşünüyoruz ligdeki kötü gidişimizi ama bunu fazla düşünürsek oyuna ve oyunculara iyi yansımayacak. Biz yarınki maçta kendi stadımızda oynadığımız için bu baskıyı pozitife düşüneceğimizi düşünüyoruz. Önceden bizim de bir kriz dönemimiz yaşandı. 5 maç üst üste kaybettiğimizi hatırlamıyorum. Ama genç oyuncuları rahatlatmamız gerek. İleriye dönük adımların daha rahat atılması gerek" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER