SÜPER LİG

Joel Campbell için formül bulundu

Galatasaray'ın transfer gündemindeki 1 numaralı isim olan Joel Campbell için yönetim yeni bir yol buldu.

Joel Campbell için formül bulundu
Galatasaray'da, Eder Balanta transferinin bittiğinin müjdesini bekleyen teknik direktör Prandelli, forvette ise çok istediği Joel Campbell'ın yolunu gözlüyor. 

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Oyuncunun bir yıllık kiralanması için yapılan görüşmelerde olumlu bir sonuç çıkarsa, sarı-kırmızılı yönetimin çok istediği transferde bitmiş olacak. Bu yüzden yöneticiler satın alma kadar kiralık formülü üzerinde de duruyor. Bu konuda Arsenal ile sürekli bir irtibat halinde olunduğu ve İngiliz ekibinin ikna edilebileceği ifade edildi.

WENGER'İ ARAYACAK

G.Saray'da, Joel Campbell transferinde sıkıntı yaşanırsa Prandelli'nin meslektaşı Arsene Wenger'i arayacağı ve Kosta Rikalı futbolcuyu resmen isteyeceği öğrenildi. Ancak İtalyan hoca, ilk önce yönetimden, transfer görüşmeleri hakkında detaylı rapor istedi.

MİLAN TAŞ KOYUYOR

G.Saray'da transferleri gündemde olan Joel Campbell ve Lukas Podolski için dış basında da yeni haberler çıkıyor. İngiliz basını, sarı-kırmızılı kulübün iki oyuncunun transferinde önemli yol aldığını ancak İtalya'nın Milan takımının Joel Campbell için devreye girdiğini yazdı. 

galatasaray 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER