DÜNYADAN FUTBOL

Jaja hakkında inanılmaz iddia

Trabzonspor'un yeniden kadrosuna katmak istediği Jaja hakkında ilginç iddialar var..

Jaja hakkında inanılmaz iddia

Jaja, zaten Birleşik Arap Emirlikleri'ne dönmeyecek. Transferinden doğan tüm alacaklarını aldı ve ülkesine kaçtı.

 
Daha önce kulübü tarafından saha dışındaki disiplinsiz hareketleri kadro dışı bırakılan Brezilyalı oyuncu, ülkesine kaçtığı için kulübü FIFA'ya başvurmuş. Şu anda Jaja ile BAE'deki kulübü Al-Ahli davalık. Hatta suç duyurusunda bulunmuşlar. Çünkü tamamlamadığı sezonun parasını bile almış gitmiş.

 
Olayın bir başka boyutu ise şu; Jaja'nın etrafındaki sivil menajerler, ülke ülke takım takım pazarlayıp para kazanmaya çalışan pek çok menajeri var.

Olayın özeti şu; Jaja, ülkesinde. Eski takımına dönemiyor. Boşta ve sorunlu. Kendine kulüp arıyorken, simsar menajerlerin aklına yeniden Trabzonspor geliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER