SÜPER LİG

Jagos Vukovic Elazığspor maçı için ne dedi?

Jagos Vukovic, Elazığspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Jagos Vukovic Elazığspor maçı için ne dedi?
Torku Konyaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı defans oyuncusu Jagos Vukovic, Elazığspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Ümit ediyorum ki o maçı kazanırız ve çıkışımız devam eder" dedi.

Vukovic, yaptığı açıklamada, devre arasında Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Hedefleri olan bir takıma geldiğini belirten Vukovic, iyi bir kadroya sahip olduklarını dile getirdi.

Türkiye ligini başarılı bulan Vukovic, şunları kaydetti:

"Spor Toto Süper Lig her geçen gün mücadele anlamında daha iyiye gidiyor. Ligde takımımızı başarılı görmek beni oldukça mutlu ediyor. İleriki zamanlarda ben de takımıma katkı sağlamak istiyorum. Takımımız saha içinde bir aile gibi mücadele ediyor. Sonucunu da alıyoruz. Bunu tüm Türkiye görüyor. Önümüzde, sahamızda oynayacağımız bir karşılaşma var. Elazığspor maçı bizim için çok önemli. Ümit ediyorum ki o maçı kazanırız ve çıkışımız devam eder."

Torku Konyasporlu Mehmet Uslu da Elazığspor karşısında alacakları galibiyetle 2 haftadır kazandıkları maçların öneminin artacağını ifade etti.

Elazığspor maçını önemli ve en zorlu mücadelelerden biri olarak gördüklerini aktaran Uslu, "İnşallah taraftarımızın da desteğiyle Elazığspormaçında da istediğimiz sonucu alırız" diye konuştu.

- "Avrupa'da oynamayı isteriz"

Uslu, hedeflerinin lige yeni çıkmış bir takım olarak, Torku Konyaspor'u ligde tutmak olduğunu vurguladı.

Avrupa için biraz erken olduğuna işaret eden Uslu, şöyle konuştu:

"İnanılmaz bir çıkışımız var. Her maça, hafta hafta bakıyoruz. Her hafta kazanmak adına bir şeyler yapıyoruz. Kazandığınız zaman ister istemez taraftarın ve camianın beklentileri de artıyor. Önümüzdeki maçlara da hafta hafta bakıp kazanmak istiyoruz. Sonrasında durumumuz neyi gösterir bakacağız. Ancak Avrupa'da oynamayı isteriz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER