FENERBAHÇE

İşte Volkan Demirel'in yeni görevi

Fenerbahçe’nin yeni antrenörü Volkan Demirel, kulübün altyapı hamlesiyle ilgili çalışmalar için görevlendirildi.

İşte Volkan Demirel'in yeni görevi

Başkan Ali Koç göreve geldiği ilk günden bu yana altyapı hamlesinin önemine dikkat çekmişti. Bu çerçevede yapılan Volkan Demirel’in bu çalışmalarda sorumluluk alması isteniyor. Genç antrenör de bunun ilk adımını geçtiğimiz hafta yaptığı Hollanda seyahati ile gösterdi.

Dünya futbolunda altyapı denince akla ilk gelen ülke olan Hollanda’nın köklü kulüplerinden Feyeonord’a bir ziyaret yapıldı.  Burada eski takım arkadaşı ve Feyenoord U19 sorumlusu Dirk Kuyt ile buluşan Volkan Demirel, çeşitli incelemeler gerçekleştirdi.

Kuyt’ın rehberliğinde kulübün altyapı çalışmalarını yerinde takip edip raporlayan Demirel, iki ülke arasındaki farklılılar hem daha rahat gördü hem de yeni bilgiler edindi. Kuyt’ın Türkiye’yi de yakından bilmesi sayesinde faydalı bir görüşme oldu.

Sarı-lacivertli antrenörün Hollanda ile başlayan turu ilerleyen günlerde farklı ülke ve kulüpleri ziyaretleriyle devam edecek.Hem eski takım arkadaşlarının çalıştığı kulüpler hem de bağlatılarını kullanarak Avrupa’daki önde gelen tüm kulüplerin alt yapı çalışmalarını yapıp kulübe raporlayacak.

Öte yandan Volkan Demirel’in Hollanda ziyaretinde şaşırdığı önemli bir konu ise birçok altyapı oyuncusunun kendisini tanıması oldu. Birçok genç futbolcu ve minik futbolcu kendisiyle fotoğraf çektirip imza aldı.

Yorumlar
TREND HABERLER