TÜRKİYE KUPASI

İşte Türkiye Kupası'nın son yarı finalisti

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final rövanşında Akhisar 3-1’lik skor avantajıyla Kasımpaşa deplasmanına çıktı. Mücadeleyi Akhisarspor 2-1'lik skorla kazandı ve adını yarı finale yazdırdı. Akigolar bir üst turda Ümraniyespor'un rakibi oldu.

İşte Türkiye Kupası'nın son yarı finalisti

Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde ilk maçta evinde 3-1 yendiği Kasımpaşa ile deplasmanda rövanşa çıktı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Akhisarspor oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın 18. dakikasında Akhisarspor Barbosa ile 1-0 öne geçti. Bu gole karşılık İstanbul ekibi 37. dakikada Kasımpaşa'da sahneye çıkan isim Koita oldu ve maçta skor 1-1'e geldi. Bu gol aynı zamanda da ilk yarının skoru oldu ve ekipler 1-1'lik eşitlikle soyunma odasının yolunu tuttular.

Mücadelenin 2. yarısında daha farklı bir Kasımpaşa beklenirken Mustefa Denizli'nin öğrencileri beklentilerin aşağısında kaldı ve 84. dakikada Serginho'nun golüne engel olamadılar. Akigolar bu golle maçta durumu kendi lehlerine 2-1'e getirdi.

Maçta başka gol olmayınca Akhisarspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve kupada adını yarı finale yazdırdı. Bu skorla Akigolar, yarı finalde Ümraniyespor'un rakibi oldular.

Kasımpaşa-Akhisarspor maçının hakemi Arda Kardeşler, maç sonu yaşanan tartışma sonrası pozisyonu VAR'da inceledi ve Elvis Manu'ya kırmızı kart gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER