FUTBOL

İşte son 25 yılın en iyi yabancıları!

Şans oyunları sitesi bilyoner'in 1987'den bu yana süper lig'de görev yapmış yabancı futbolcular ve teknik direktörler arasından "en iyileri" seçtiği anket sonuçlandı.

İşte son 25 yılın en iyi yabancıları! - Sayfa 1

Şans oyunları sitesi Bilyoner'in 1987'den bu yana Süper Lig'de görev yapmış yabancı futbolcular ve teknik direktörler arasından "en iyileri" seçtiği anket sonuçlandı.

İşte son 25 yılın en iyi yabancıları! - Sayfa 2

Türkiye'nin lider şans oyunları sitesi Bilyoner'in, 1987'den bu yana Süper Lig'de görev yapmış yabancı futbolcular ve teknik direktörler arasından "en iyileri" seçtiği anket sonuçlandı.

İşte son 25 yılın en iyi yabancıları! - Sayfa 3

Sıralamada Pierre Van Hooijdonk'tan Cevad Prekazi'ye kadar birçok yabancı oyuncu yer bulurken; "en iyi" futbolcu olarak ise orta saha oyuncusu Alex De Souza, toplam oyların yüzde 77'sini alarak seçildi.

İşte son 25 yılın en iyi yabancıları! - Sayfa 4

Listede Jardel'den Tafferel'e, Lugano'dan Roberto Carlos'a kadar taraftarların hafızalarında iz bırakmış birçok isim yer aldı.Genel tabloya bakıldığında son çeyrek yüzyılın en iyi yabancılarından oluşturulan ilk 11'in kalesi, oyların %51'ini alan Claudio Taffarel'in oldu.