BEŞİKTAŞ

İşte Sergen Yalçın'ın yeni transferi! Kevin Prince Boateng Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Fiorentina’da forma giyen Kevin-Prince Boateng’in son anda evraklarının yetişmesiyle yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı.

İşte Sergen Yalçın'ın yeni transferi! Kevin Prince Boateng Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Kevin-Prince Boateng'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Bu transfer saat 17.59'da TFF'nin sistemine geçildi. Boateng'in sağlı kontrolünden geçememesi durumunda transferin iptal olacağı belirtildi.

Takımın başına teknik direktör Sergen Yalçın’ı getiren Beşiktaş’ta son dakika transferi yaşandı.

Siyah-beyazlılar, Fiorentina’da forma giyen Kevin-Prince Boateng’i 1.5 yıllık kiraladı. Bu gece İstanbul’a gelecek olan Ganalı oyuncu, yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek. Ayrıca transfer sonrası yabancı sayısını geçen siyah-beyazlılarda, 1 yabancı futbolcunun da sözleşmesinin dondurulması bekleniyor.

Daha önce Barcelona forması da giyen Boateng, yaz transfer döneminde Fiorentina'ya imza attı. Fiorentina'da 15 maça çıkan Boateng, toplamda 780 dakika görev yaptı.

Kevin Prince Boateng önemli açıklamalarda bulundu

İşte o açıklamalar;

"Arkama dönüp bakıyorum da futbolcu olduğum için pişman değilim. Ben bir aptaldım. Yeteneğim vardı ama minimum seviyede antrenamn yaptım. Antrenmanlara en geç ben gelir, en erken ben ayrılırdım. Arkadaşlarımla takılmayı daha çok severdim. Çok param vardı, kral gibi yaşadım! Tottenham'da oynarken bir gün içerisinde üç araba satın aldım; Lamborghini, Hummer ve Cadillac. O dönemde mutsuzdum, araba seni bir hafta mutlu ediyor; üç hafta mutlu olmak için üç tane aldım. Genç insanlara şunu söyleyebilirim: Mutluluğu satın alamazsınız.

İlk Bentley'imi yanlışlıkla aldım. Bu araba ne kadar diye sordum, yaşlı bir satıcı ''Oğlum, böyle bir arabanın fiyatını karşılayabileceğine emin misin?'' diye sordu. Çok darıldım, gücendim. Orada dikilirken arkamda tanıdık bir ses duydum. Bir döndüm ki Mike Tyson'ı gördüm. O da Bentley alıyormuş. Hatta iki tane aldı. Onu görünce ben de aldım. Arabalara ne kadar para verdiğimi hatırlamıyorum bile. Her biri en az 200 bin dolardı. Hiç binmediğim arabalara 600 bin dolar harcamışımdır. 

20 yaşımda bile kendimi yaşlı görmeye başlamıştım. O zamana kadar bir şeylerin yanlış gittiğini düşünmemişim bile. Kızlarla vakit geçir, arkadaşlarınla takıl... Yalan arkadaşlar...

Alkolü bıraktım, partilere katılmayı bıraktım. Yemek yapmaya başladım çünkü normal bir insana benzemeye çalışıyordum. Bunu radikal bir şekilde yapmaya başlamamın iyi olacağını düşündüm. Zor oldu ama sonunda başardım."

İbrahim Tatlıses'in 'Bitanem' şarkısını söyledi

Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin Prince Boateng, İbrahim Tatlıses'in 'Bitanem' şarkısını söyledi. Yıldız futbolcu şarkı söylerken çektiği görüntüleri paylaştı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

İşte o video;

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER