BEŞİKTAŞ

İşte Fikret Orman'ın en önemli seçim vaadi! Para akacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın en önemli seçim vaadi belli oldu.. Fikret Orman’ın, 2012’de reddedilen alışveriş merkezi projesini Fulya’da hayata geçirmek istiyor. Bunun sayesinde ise Beşiktaş'a nakit akışı sağlanacak.. Ayrıntılar haberimizde...

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
İşte Fikret Orman'ın en önemli seçim vaadi! Para akacak

Beşiktaş Kulübü’nde kongre hareketliliği başlarken 12 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olacağını açıklayan mevcut başkan Fikret Orman yarın projelerini anlatacak.

İLK İŞ OLARAK AVM HAYATA GEÇİRİLECEK

Fikret Orman, seçildiği takdirde ilk iş olarak bu proje için çalışmalara başlayacak. Fikret Orman’ın, siyah-beyazlı kulüpte başkanlık görevine geldiğinden bu yana hayalini kurduğu alışveriş merkezi projesi kulübe sürekli olarak nakit akışı sağlayacak. Hem yıllık, hem de aylık olarak kulübün kasasına sıcak para girişi sağlayacak mega proje sayesinde kulübün son yıllardaki ekonomik sıkıntıları da aşılmış olacak.

YILDIZLAR GELECEK

Fulya’da 15 bin 382 metrekare büyüklüğündeki parselde yapımı planlanan projeye İstanbul Büyükşehir Belediyesinin onay verdiği öğrenildi. Yapımının iki yıl sürmesi ön görülen alışveriş merkezi kulübün finansal geleceği için büyük önem taşırken, transferlere de kaynak sağlayacak. Önümüzdeki sezon bütçeyi 30 milyon avroya düşürecek olan yönetim, alışveriş merkezinin tamamlanmasından sonra önemli yıldızların transferlerini de zorlanmadan gerçekleştirme şansına sahip olacak. Bunların yanı sıra alışveriş merkezinde haftada birkaç gün siyah-beyazlı taraftarlar için özel aktiviteler düzenlenecek. Futbolcular imza günlerini ve söyleşileri burada gerçekleştirecek.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER