FENERBAHÇE

İşte Fenerbahçe'nin 'corona virüs' önlemleri

Fenerbahçe Kulübü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bazı önlemler aldı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen, tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan salgın sebebiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm liglerin ertelenmesine karar verildiği hatırlatılarak, alınan önlemler paylaşıldı.

İşte Fenerbahçe'nin 'corona virüs' önlemleri - Sayfa 1

Fenerbahçe Kulübü'nün yayınladığı açıklamada virüsün yayılmaya başladığı ilk andan itibaren Sağlık Bakanlığının resmi metinleri baz alınarak sporculara ve kulüp çalışanlarına gerekli tüm bilgilendirmelerin yapıldığı belirtildi.

İşte Fenerbahçe'nin 'corona virüs' önlemleri - Sayfa 2

İşte o açıklama;

Dünya sağlık örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip Corona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından tüm liglerimizin ertelenmesi kararı verilmiştir.

İşte Fenerbahçe'nin 'corona virüs' önlemleri - Sayfa 3

Bu karar doğrultusunda ilgili sportif şubelerimizin tüm faaliyetleri durdurulmuştur.
 
Kulübümüz tarafından Corona virüs salgının ülkemizi etkisi altına almaya başlaması ile birlikte yeni tip (Covid-19) ile mücadele kapsamında bazı tedbirleri uygulamaya konulmuştur.

İşte Fenerbahçe'nin 'corona virüs' önlemleri - Sayfa 4

Bu kapsamda;
 
Virüsün yayılmaya başladığı ilk andan itibaren tüm sporcularımız ve çalışanlarımıza, Sağlık Bakanlığı’nın resmi metinleri baz alınarak gerekli tüm bilgilendirmeler yapılmıştır.