FENERBAHÇE

İsmail Köybaşı Fenerbahçe'ye imza attı özrünü diledi!

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan sol bek İsmail Köybaşı ile resmen anlaştı. İsmail Köybaşı için imza töreni düzenlendi.

İsmail Köybaşı Fenerbahçe'ye imza attı özrünü diledi!

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan sol bek İsmail Köybaşı ile resmen anlaştı. İsmail Köybaşı için imza töreni düzenlendi..

Fenerbahçe Genel Skereteri Mahmut Uslu ile canlı yayında sözleşme imzalayan İsmail Köybaşı "Bu camiaya geldiğim için çok mutluyum Kariyerimi düşünerek Fenerbahçe'ye geldim. Burada tarihi başarılar elde etmek istiyorum" dedi.

İmza töreninde konuşan Mahmut Uslu ise "İsmail Köybaşı İspanya'da oynayacak diye biliyorduk ama orada işler olmayınca bizde 2-3 gün içerisinde bu transferi bitirdik" dedi.

Daha sonra İsmail Köybaşı canlı yayında duygularını dile getirdi..

İŞTE İSMAİL KÖYBAŞI'NIN AÇIKLAMALARI:

"Sahiplenmeye hazır olduğunu hissettiren yerdeyim. Burada olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Tercihim beni sahiplenen Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'ye uzun yıllar faydalı olacağını düşünüyorum. Ortalama profesyonel futbol kariyerinin 15 yıl olduğunu düşünürsek kariyerimin 2. yarısına girmiş buluyorum."

"FENERBAHÇE CAMİASINDAN ÖZÜR DİLERİM"

Sosyal medyada bulunan video üzerine konuşan Köybaşı: "Bizler profesyonel futbolcular olarak bu durumlara alet olunmaması gerekir. Şampiyonluk kutlamasıydı, benim de olduğum ortamda bir tezahürat söylendi. İstemediğim şekilde bu görüntüde olduğum için üzüntülüyüm. Benim karakterimi bilen, neyi ne niyetle yaptığımı bilir. İçimde hiçbir kötülük olmaz. Fenerbahçeli arkadaşlar da bunu bilir. Böyle durumlara fazla düşmemek gerekir. Bunun için özür diliyorum. Bundan sonra Fenerbahçe forması için mücadele edeceğim. Taraftarlara yaşatacağım güzelliklerle beni anmalarını rica ediyorum." diye ifade etti.

İsmail Köybaşı Fikret Orman'a yanıt verdi! İntikam için...

"PARAYA ÖNEM VEREN BİRİSİ DEĞİLİM"

Paraya önem vermediğini ifade eden Köybaşı: "Sezon sonunda gerçekleşmiş bir transfer olayı yok. Beni tanıyan herkes karakterimi bilir. Hiçbir zaman paraya önem veren bir insan değilim. Futbol tutkumun paralelinde gelişen bir olaydı. Bir karar aldım ve bunun doğru olduğunu düşünüyorum."

"BEŞİKTAŞ CAMİASINA TEŞEKKÜR EDERİM"

Eski kulübü Beşiktaş'a teşekkürlerini sunan İsmail Köybaşı "Yedi sezon geçirdiğim her bir an için Beşiktaş yönetimine, taraftarına, herkese teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'de yeni bir sayfa açıyorum. Herkes hakkını helal etsin."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER