GAZİANTEPSPOR

İsmail Kartal'ın terör isyanı

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, terör olayları nedeniyle transfer yapmakta zorlandıklarını açıkladı.

İsmail Kartal'ın terör isyanı

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında evinde karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlığına Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde başladı.

Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman açma-germe hareketleriyle başlayıp düz koşuyla devam etti. Futbolcularla kısa süre sohbet eden Teknik Direktör İsmail Kartal, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal, gazetecilere yaptığı açıklamada, lige mağlubiyetle başladıkları için üzgün olduklarını söyledi. Cumartesi gün oynayacakları Trabzonspor maçını kazanarak bunu telafi etmek istediklerini belirten Kartal, eksik kadroya rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapıp sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini dile getirdi.

TERÖR OLAYLARI YÜZÜNDEN TRANSFER YAPAMIYORUZ

Gaziantepspor'dan kaleye takviye

Kartal, ilk maçtan puan alıp, lige moralli başlamak istediklerini ama bunda başarılı olamadıklarını vurgulayarak, "Maça iyi başlayamadık, konsantre değildik. Sıkıntılar vardı. Sıkıntılarımızla beraber, yine de maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Kaptanımız rahatsızdı. 4 gün boyunca serum yedi. İkinci yarıda takımımız toparlandı. Birkaç tane de pozisyonlar bulduk. Bunları değerlendiremedik. Böyle olunca da tabi istemediğimiz bir şekilde mağlup olduk. Ama herkesin de bildiği gibi; sıkıntılı başladık. Bu sıkıntıları da gidermek için başkanımız ve yöneticilerimizle hep beraber çalışıyoruz. Bazı mevkilerde boşluklarımız var. Bunları doldurmak istiyoruz. Ama bunları transfer ederken; sırf almış olmak için değil, gerçekten bize katkı sağlayacak oyuncular lazım. Onun için uğraşıyoruz. Kolay değil, bu zamanda istediğimiz oyuncuyu bulmak. Bunlar ekonomiye dayanan şeyler. Malum, Gaziantep’in yaşadığı terör saldırılarından dolayı bazı oyuncularla anlaşıyoruz. Son anda gelmekten vazgeçiyor. Bazıları gelmek istemiyor. Ekonomik olarak fazla şartlar önümüze sunuyorlar. Böyle olunca da tabi ki zorlanıyoruz. Kulüp de zorlanıyor, bizler de zorlanıyoruz. O zaman da diğer kulüplerle eşit şartlarda yarışamıyoruz. Bütün bunları biliyorduk. Gaziantep’e bir katkı sağlamak, faydalı olmak için geldik. Ekibim ve oyuncularımla beraber başarılı olmak için çok çalışacağız. Bunlar bizim motivasyonumuzu bozmuyor. Oyuncu gurubum gayet istekli. İyi çalışıyorlar. İnşallah istediğimiz o birkaç oyuncu da takıma katılır. Herkesin özlediği Gaziantepspor’u seyrettirmek istiyoruz” diye konuştu.

TRABZONSPOR İYİ BİR TAKIM KURDU

Trabzonspor’un çok iyi transferler yaptığını dile getiren Kartal, "Büyük transferler yaptılar. Halen de yapıyorlar. İzledik. İyi bir takım kurdular. İyi oyuncuları var. Bizim de eksiklerimiz var ama sonuçta sahaya 11 kişiyle çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER