SÜPER LİG

İsmail Kartal takımının performansından memnun

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik adamı İsmail Kartal maçı değerlendirdi.

İsmail Kartal takımının performansından memnun

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Eskişehirspor beraberliği sonrasında taraftardan özür dilerken, üstü kapalı hataları eleştirdi, şampiyonluk iddialarını anlattı.

Sözlerine karşılaşmayı değerlendirerek başlayan İsmail Kartal, "İyi başladık ama Eskişehirspor'un önemli kontrakları vardı, böyle olacağını da tahmin etmiştik. İyi macüdele ettik, kazanmak istiyoruk kazanamadık ama kaybedebilirdik de. İyi bir mücadlee oldu, 3 puanı çok istedik ama olmadı, taraftarımızdan özür diliyoruz. Daha etkili, daha agresif olmalıyız, futbolun 90 dakika olduğunu unutmadan oynamalıyız. Bir ara oyundan düşüşler oldu, bunun bilincindeyiz, bu akşamdan dersler çıkaracağız. Nasıl ki bundan önce 4 puan geri düşüp lider olduysak, bundan sonra da çalışıp liderlik için savaşacağız, yine şampiyon olmak için mücadele edeceğiz" dedi

IŞIK VERDİK

Kazanamasalarda futbolcularının kazanma isteğini sahaya koyduğunu söyleyen Kartal, "Bir an önce kazanma adına oyuncularım zaman zaman risk aldılar. Eskişehirspor'u da yabana atmamak lazım. İyi bir takım ve bize karşı da iyi oynadılar. Bunlar futbolun içinde var, lig uzun maraton, önümüze bakacağız. En azından iç sahada kaybetmeme serisinin sürmesi güzel bir şey, mağlup da olabilirdik ama 1 puan önemli bir ışık verecek, moral olacak, avantaj olacak... Oyuncularımı tebrik ediyorum..." diyerek sözlerini bitirdi.

FENERBAHÇE 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER