FENERBAHÇE

Islam Slimani transferi yattı

Fenerbahçe’de istenmeyen adam haline gelen Islam Slimani için Sporting Lizbon da yüksek maaşı nedeniyle kapaları kapattı. Leicester City menajeri Brendan Rodgers da durumu doğrularken, “Slimani ile ilgili bazı düşüncelerim var” açıklaması yaptı.

Islam Slimani transferi yattı

Fenerbahçe’de bu sezonun hayal kırıklığı yaratan isimlerinden olan Islam Slimani için kötü bir haber daha geldi. Leicester City ile Portekiz’in Sporting Lizbon takımı arasında yapılan görüşmeler sonlandırılamadı.
 
Sporting sürekli olarak Slimani’nin maaş konusunu gündeme getirince sıkıntılar arttı. Portekiz ekibi, Slimani’nin maaşının yarısını ödemeyi teklif etti.
 
Bunun üzerine hem Slimani hem de İngiliz tarafı kabul etmedi. Sporting de tam maaşı ödemek istemedi. Tüm bu görüşmeler Leicester City menajeri Brendan Rodgers tarafından doğrulandı. Basın toplantısında konuşan Rodgers, Slimani’nin durumunun farkında olduğunu belirterek, “Slimani ile ilgili bazı düşüncelerim var, evet. Zor bir sezon geçirdi. Slimani için zor bir durum. Bazen işleriniz bir kulüpte iyi gitmeyebilir. Ancak ben futbol direktörümüz Jon Rudkin’le konuşacağım. Hatta zaman zaman da görüşüyoruz. Şu anda sadece Slimani için değil, tüm futbolcularımız için görüşüyoruz. Gelecekle alakalı bir karar vereceğiz” dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER