DİĞER HABERLER

Işıl Alben Fenerbahçe'yi istiyor!

Türkiye'yi Dinamo Kursk formasıyla temsil etmeye hazırlanan Işıl Alben, iddialı konuştu.

Işıl Alben Fenerbahçe'yi istiyor!
Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynadığı finalin ardından Avrupa Şampiyonluğu yaşayan, ardından Rusya'nın Dinamo Kursk takımına transfer olan Işıl Alben, aynı başarıyı bu kez yeni formasıyla yaşamak istiyor. 
 
Ekaterinburg ve Prag'ın da yer aldığı organizasyonda Türkiye'yi Dinamo Kursk formasıyla temsil etmeye hazırlanan Işıl Alben, finale çıkacaklarına inandığını söyledi, "Rakibimiz de Fenerbahçe olsun isterim" dedi. 
 
Milliyet'in haberine göre; Prag'da düzenlenecek Final-Four'da, Fenerbahçe'nin ardından Türkiye'yi temsil edecek 2. isim olan Işıl, kupayı yine kazanmayı çok istediğini, ancak ne kadar şampiyonluk yaşarsa yaşasın, geçtiğimiz yılın hep 'en özel' olarak kalacağını bunun nedeninin de hem Galatasaray formasıyla Avrupa Şampiyonluğu yaşamak, hem de Türkiye'de bir ilki başarmak olduğunu söyledi, "O gün ne hissettiysem, bugün düşündüğümde de aynı duyguları yaşıyorum" dedi.

Kursk formasıyla Final-Four oynamanın da kendisini heyecanlandırdığını söyleyen yıldız basketbolcu, "Kupayı kazanma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Yurt dışında kariyerine devam eden bir Türk sporcu, özellikle son dönemde yaşananların ardından bir Türk kadını olmak beni daha da heyecanlandırıyor" ifadesini kullandı.   
 

Türk takımı isteği 

Fenerbahçe'nin de kupa mücadelesi vereceğini hatırlattığımız Işıl, "Bir Türk takımının finale yükselmesini tabii ki isterim. Prag karşısında da şanslılar. Sadece basketbolda değil, tüm branşlarda bir Türk takımının Avrupa'da başarılı olması beni mutlu eder. Fenerbahçe kupayla dönerse de, bir Türk olarak gurur duyarım" diye konuştu.

Allso beni sevindiriyor

Kısa bir süre önce spor okullarının açılışını yapan Işıl, bu organizasyonun kendisine heyecan verdiğini vurguladı.  
 
Kendisi için Mihriban Oğuz ile erken yaşta tanışmanın bir şans olduğunu anlatan Işıl, "Beni her zaman çok iyi yönlendirdi. Aslında Temmuz ayında başlamıştık çalışmalara ama açılışı şubatta yaptık. Sadece basketbol değil, tüm branşları içine aldığı için de adını 'Allso' koyduk. Yakın zamanda Türkiye'nin farklı illerinde de çalışmalarımız olacak" dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER