GALATASARAY

İnter'den Galatasaray'a sürpriz teklif

Skrinar'dan başka stoperi kalmayan İnter, Brezilyalı için devreye girdi. Sarı-kırmızılı kulüpten fiyat istedi. Galatasaray, sezon başında 7 milyon euro'ya aldığı Maicon için 20 milyon euro bonservis talep etti

İnter'den Galatasaray'a sürpriz teklif

Galatasaray ara transferde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvarken sezonun ilk yarısında yıldızı parlayan oyuncularına da teklifler gelmeye başladı. İlk 17 haftada Maicon Roque savaşçı futboluyla öne çıkan isimler arasında yer alırken ilk devre Fenerbahçe'nin iki santrforu kadar gol atan Maicon'a Serie A'dan teklif olduğu ortaya çıktı. Miranda'nın da sakatlanmasıyla elinde Skrinar'dan başka stoperi kalmayan İnter, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi için devreye girdi. Sarı-kırmızılı ekipten fiyat bilgisi istendi.

5 GÜN SÜRE İSTEDİLER : Galatasaray sezon başında 7 milyon euro'ya aldığı Maicon için İtalyan ekibinden 20 milyon euro bonservis bedeli talep etti. İnter diğer opsiyonlarını değerlendirmek için Galatasaray'dan 5 gün süre istedi. Sezon başında Skrinar'a 23 milyon euro veren İnter'in Maicon için Galatasaray'ın istediği rakamı olmasa da oldukça dolgun bir bonservis bedeli teklif edebileceği ise gelen bilgiler arasında… Sarı-kırmızılı ekipte mutlu olan Brezilyalı yıldızın, gitmeye çok fazla sıcak bakmadığı ama kulübün kararına saygı duyacağı ifade edildi.

FERNANDO'YA İZİN : Yurt dışında bulunan oyuncular Antalya'da kafileye dâhil olurken Fernando Reges ise teknik heyet tarafından verilen özel izinle Çarşamba günü kampa katılacak.

Galatasaray Emre Mor'u KAP'ıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER