SÜPER LİG

Inter Caner Erkin için beklemede

Premier lig ekiplerinden Arsenal'in sol bek oyuncusu Nacho Monreal Fenerbahçe'nin radarına girdi.

Inter Caner Erkin için beklemede
Inter Caner Erkin için beklemede... İtalyan devi, yıldız futbolcunun sarı-lacivertli kulüple sözleşme uzatmaması durumunda transferi bitirmek için harekete geçecek.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım Caner'in menajeri Batur Altıparmak'la görüşerek milli takım kampında bulunan yıldız futbolcu için net teklifini iletecek.

Fenerbahçe yönetiminin 25 yaşındaki futbolcuya yıllık 2 milyon 200 bin eurodan 3 senelik bir sözleşme önermesi bekleniyor. Sarı-lacivertli takımda mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Caner'in, buna karşın yakın çevresinin de etkisi ile yurt dışını düşündüğü öğrenildi.

CANER OLMAZSA YERİNE GELECEK İSİM
İngiltere'de football directnews sitesinin haberine göre Premier lig ekiplerinden Arsenal'in sol bek oyuncusu Nacho Monreal Fenerbahçe'nin radarına girdi.

Bu sezon performansıyla büyük çıkış yakalayan Caner Erkin'in takımdan ayrılma olasılığını göz önüne göz alan sarı lacivertli yönetimin İspanyol oyuncuya gözünü diktiği ve başarılı oyuncunun transfer edilebileceğini iddia etti. İspanyol sol bek Arsenal'e 2012/2013 sezonun devre arasında gelmişti. Bu sezon Premier lig, Devler ligi(şampiyonlar ligi) ve FA Cup olmak üzere 34 maçta takımdaki yerini alan sol bek oyuncusu sahada 1823 dakika kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER