GALATASARAY

İngilizler Bruma için çıldırdı! Müthiş teklif

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Bruma, Avrupa devlerinin kıskacına girdi. İngiliz basını Bruma için Tottenham, Chelsea ve Arsenal'in takipte olduğunu yazdı

İngilizler Bruma için çıldırdı! Müthiş teklif

Galatasaray'ın Kayseri ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada, İngiliz ekibinin gözlemcilerinin 21 yaşındaki futbolcuyu izleyip beğendiği ortaya çıktı. Arsenal ve Chelsea de yakın takipte.

İngiliz devi Tottenham'ın, Kayseri maçında izlediği ve beğendiği Portekizli futbolcu için özellikle 'Ada' ekipleri yarış içerisine girdi. İngiliz kaynaklarına göre Tottenham 21 milyonSterlin'i (Yaklaşık 81 milyon TL) gözden çıkarmış durumda.

2 AYDA DEĞERİNİ 3'E KATLADI

Almanya Mario Gomez'i konuşuyor!

Ancak Tottenham bu yarışta yalnız değil. Ezeli rakipleri Arsenal ve Chelsea'nin de Bruma ile yakından ilgilendiği ve gelişimini takip ettiği belirtildi. Sezon başında Sociedad'ın 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadığı 21 yaşındaki futbolcu, sadece 2 ayda değerini 3 kattan fazla yükseltmeyi başardı.

DERBİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Süper Lig'de cumartesi günü ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk olmaya hazırlanan Galatasaray, hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü. Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada, pas ve hücum organizasyonları üzerinde duruldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER