DÜNYADAN FUTBOL

İngiliz ekipleri Vucinic'in peşinde

Roma'nın golcü futbolcusu Vucinic ile Liverpool, Manchester United ve Tottenham Hotspur ilgileniyor.

İngiliz ekipleri Vucinic'in peşinde

Il Corriere Dello Sport’ta yer alan habere göre, Roma, Mirko Vucinic’i Premier Lig’in devlerinden birine satarak kasasını doldurmak istiyor.    

Manchester United, Liverpool ve Tottenham’ın Karadağlı forvet ile ilgilendiği söyleniyor. Basında, Liverpool’un Roma ile temaslara başladığı ve menajer Rafael Benitez’in, Vucinic’i Fernando Torres’in partneri yapmak istediği iddia ediliyor.    

Manchester United ise bu oyuncu ile geçen yaz da ilgilenmiş, ancak Kırmızı Şeytanlar'ın teklifi reddedilmişti. Fakat bu yaz işler değişti. Ekonomik zorluklar yaşayan Roma, birkaç oyuncusu ile yollarını ayırabileceğini açıkladı.    

Bedeli 23 milyon avro
Roma sportif direktörü Daniele Prade, Il Corriere Dello Sport’a yaptığı açıklamada, “Kadormuzu koruyacağımız konusunda garanti veremem” demişti.    

Başkent ekibi, Vucinic’i yaklaşık 23 milyon avroya satarak kulübü maddi açıdan rahatlamayı planlıyor. Ancak üç İngiliz takımından da henüz resmi bir teklif yapılmadı.

Ayrıca Roma, Vucinic ile geçen ay sözleşme yenileyerek Karadağlı oyuncunun kontratını ile 2013 yılına kadar uzattı. İngiliz basınında, Manchester United’ın Vucinic’in yanı sıra Inter’in yıldızı Zlatan Ibrahimovic ile de ilgilendiği iddia ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER