TRABZONSPOR

İngiliz devleri Uğurcan Çakır için yarışıyorlar

İngiliz basınından The Sun, Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için Ada devlerinin yarışa girdiğini yazdı. Haberde Liverpool, Arsenal, Tottenham ve Newcastle’ın; 23 yaşındaki eldiveni takip ettiği, konuşulan rakamın ise 126 milyon TL olduğu belirtildi.

İngiliz devleri Uğurcan Çakır için yarışıyorlar

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, İngiltere’de adeta paylaşılamayan adam oldu... Her maç kalesinde devleşen ve gösterdiği performansla dikkat çeken 23 yaşındaki eldiven, Ada takımlarının gündemine girdi.

İngiliz basınının yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, Şampiyonlar Ligi’nin son galibi Liverpool başta olmak üzere Arsenal, Tottenham ve Newcastle United’ın başarılı file bekçisi için yarışa girdiğini yazdı. Haberde, Trabzonspor’un, Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı Liverpool yetkililerinin izlediği de belirtildi.

Sezon sonu işaret edilecek

Başarılı eldiven için konuşulan rakamın ise 17 milyon Pound (126 milyon TL) olarak tahmin edildiği yazıldı.

Uğurcan’ın transfer dedikoduları İngiliz basınında yer alırken, Karadeniz devi ise genç kalecisini devre arasında kesinlikle satmayı düşünmüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları da Ocak ayında gelecek olası teklifler için Avrupa devleriyle sezon sonunda masaya oturmak adına söz kesecek. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER