DÜNYADAN FUTBOL

İngiliz basını Chelsea'yi konuşuyor!

Premier Lig'de dün oynanan ve Chelsea'nin Arsenal'i 3-0 yendiği ''Londra derbisi'' İngiliz basınında geniş yer buldu.

İngiliz basını Chelsea'yi konuşuyor!

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında dün oynanan ve Chelsea'nin Arsenal'i 3-0 yendiği ''Londra derbisi'' İngiliz basınında geniş yer buldu.

Guardian gazetesi, ''Drogba'nın altın vuruşu, Arsenal ateşini söndürdü'' başlığıyla verdiği haberde, Drogba'nın Arsenal'a karşı oynanan 11 maçta 10 gol attığına dikkati çekti.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, Drogba ile ilgili, ''Vurduğu topun gol olduğu bir dönem yaşıyor'' değerlendirmesine yer veren Guardian, yıldız futbolcunun da, ''Galiba şanslıyım. Arsenal'a karşı oynamayı seviyorum. Çünkü Fransa'dayken ben de Arsenal'i destekliyordum ama Chelsea'ye geldiğimden beri takımım için en iyisini yapıyorum'' sözlerini sayfasına taşıdı.

The Sun gazetesi, Chelsea Takım Kaptanı John Terry'nin, ''Bu şampiyonların yapabileceği bir iş'' cümlesini başlığa çıkarırken, yıldız futbolcunun maçla ilgili ''Gayet iyi oynadık. Özellikle ilk 25 dakika zorlu geçti. Ancak üstesinden geldik. Orta saha oyuncularımız ve forvetlerimiz mükemmeldi. Herkes tüm gücünü ortaya koyarak ve çok çalışarak birbiri için savaştı'' yorumuna haberde yer verdi.

Gazete, Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin karşılaşmada 2 gol atan Didier Drogba ile Ashley Cole hakındaki ''Ashley maçtan önce çok sessizdi, ancak oyuna çok konsantre oldu. İki golü hazırladığı için çok mutluyum. Drogba da iki gol attı ve çok iyi bir iş başardı. Oyunu dengeleyen futbolcuydu'' değerlendirmelerine haberinde yer ayırdı.

Daily Mail gazetesi ise Wenger'in yıldız futbolcu Didier Drogba ile ilgili yaptığı, ''Performansı etkileyici değildi, şans eseri gol attı'' şeklindeki yorumuna gönderme yaparak Chelsea'nin galibiyeti için, ''Wenger görmedi ama Drogba yine Arsenal'i yendi'' başlığını attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER