DİĞER HABERLER

Indiana Pacers'ın inadı inat

NBA Doğu Konferansı Finali 6. maçında Indiana Pacers, Miami Heat'i 91-77'lik skorla mağlup etti ve seriyi 7. maça taşıdı.

Indiana Pacers'ın inadı inat
Doğu Konferansı final serisinde bu sabaha karşı 6. maç heyecanı Indiana'da yaşandı ve rakibini deviren Indiana Pacers seriyi 3-3'e getirmeyi başardı.

Miami karşısında etkili bir performans sergileyen Pacers'ta; 4 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, Paul George 28 sayıyla yıldızlaştı. 28 sayısının yanına 8 ribaunt ve 5 asist ekleyen George, 6 top kaybı yapmasına rağmen takımını sürükleyen isim oldu.

George'a 24 sayı 11 ribauntla eşlik eden Roy Hibbert, galibiyette pay sahibi olurken; yüksek ateşle oynamasına rağmen yaklaşık 36 dakika süre alan David West ise 11 sayı 14 ribauntla double double yaptı. George Hill de 16 sayı 6 asistlik bir performans sergiledi.

Konuk Miami Heat'te ise 10 sayının üzerine çıkabilen tek isim LeBron James olurken; süper yıldızın 29 sayı 7 ribaunt ve 6 asistlik performansı yenilginin önüne geçemedi.

Heat'in yıldızlarından Dwyane Wade 10 sayı kaydederken; Mario Chalmers da 10 sayıyla oynadı. Chris Bosh ise 5 sayı 4 ribauntla oynadı.

Serinin 7. ve son maçı Miami'nin sahasında oynanacak ve NBA finalinde San Antonio Spurs'ün rakibi belli olacak.


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER