KASIMPAŞA

Igor Tudor Süper Lig'e dönüyor

Geçtiğimiz sezon devam ederken Sarı Kırmızılı takımın başına geçen ve Fatih Terim'in göreve getirilmesi ile takımdan ayrılan Igor Tudor Süper Lig'e dönüypr

Igor Tudor Süper Lig'e dönüyor

Kemal Özdeş'in istifasının ardından teknik direktör arayışlarını hızlandıran Kasımpaşa'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Kasımpaşalı yetkililerin, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor'la görüşeceği öğrenildi.

Sergen Yalçın ve Abdullah Ercan da listede : Kasımpaşa'da Tudor'un dışında Abdullah Ercan ve Sergen Yalçın ismi de gündeme geldi.

Mehmet Demirkol: Fenerbahçe el sıkışıp yolları ayırmalı

Karabükspor ve Galatasaray'da görev aldı : Teknik direktörlük kariyerine 2013 yılında Hırvatistan temsilci Hajduk Split'te başlayan Tudor sonrasında PAOK, Kardemir Karabükspor ve Galatasaray'da görev aldı.

Aslan'da 2.00 puan ortalamasını tutturdu : Geçtiğimiz sezon devam ederken Sarı Kırmızılı takımın başına geçen 39 yaşındaki teknik adam, bu sezon Süper Lig'de 16 maçta; 10 galibiyet, 2 beraberlik ile 4 mağlubiyet elde ederken 2.00 puan ortalamasını tutturdu.

Fatih Terim’in canını sıkan 3 sorun!

Tudor totalde ise 20 maçta; 11 galibiyet, 3 beraberlik ile 6 mağlubiyet aldı. Hırvat çalıştırıcının ismi daha önce Aytemiz Alanyaspor'la da anılmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER