DİĞER HABERLER

İdmanda yumruk yumruğa kavga

Emre Can, antrenmanda takım arkadaşı Holger Badstuber ile kavga etti.

İdmanda yumruk yumruğa kavga
Bayern Münih takımında forma giyen ve yeni Mesut Özil olarak adlandırılan Emre Can, antrenmanda takım arkadaşı Holger Badstuber ile kavga etti.
 
Deneme 

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga ) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen 18 yaşındaki Türk futbolcu Emre Can, takımının antrenmanında tatsız bir olay yaşadı.

23 yaşındaki yıldız futbolcu Badstuber ile girdiği ikili mücadelede rakibinin yaptığı harekete sinirlenen Emre, Alman oyuncunun üzerine yürüdü. Emre'nin bu hareketine sinirlenen Badstuber de onun boğazına sarıldı.

Takım kondisyoneri, Frank Ribery ve Philipp Lahm'ın araya girmesiyle olay çok da fazla büyümeden yatıştırıldı.

Teknik Direktör Jupp Heynckes ise bu iki oyuncunun tartışmasına oldukça kızdı. Tecrübeli çalıştırıcının önümüzdeki günlerde bu iki oyuncuya da ceza vermesi bekleniyor.

BU SEZON A TAKIMDA

1994 doğumlu olan Emre Can orta sahada görev yapıyor. Fizik gücü ve yüksek top tekniğiyle dikkat çekiyor. Alman Milli Takımı'nın tüm altyapı branşlarında görev yaptı. U-17 Alman Milli Takıamı ile 22 maça çıktı ve 3 gol attı. Geçen yıl FIFA U-17 World Cup'ta Alman Milli Takımı ile 3.'lük yaşadı. Emre Can, bu sezon Bayern Münih ile Bundesliga'da mücadele edecek.

ALMANYA'DA ONA REİS DİYORLAR

Emre Can'ın Alman Genç Milli Takım hocası tarafından "Skipper" diye çağrıldığı için lakabı öyle kaldı.

BU SEZON ŞANS BULACAK

2011 yılında 17 yaşındayken Bayern Münih II takımına yükseldi. Burada profesyonel futbolla tanışmış oldu. İlk sezonunda takımın en genç ikinci futbolcusuydu. Almanya 4. ligi olan Regionalliga'da ilk maçını 27 Ağustos 2011'de oynadı. Geçen sezonun devre arasında Bayern Münih A takımı ile idmana çıktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER