DÜNYADAN FUTBOL

İbrahimovic'ten Ronaldo'ya gönderme

Futbol dünyası Ronaldo'nun Juventus'a attığı röveşata golünü konuşurken, İbrahimovic'ten yine aykırı bir ses gel. İsveçli yıldız, İngiltere'ye attığı golün daha iyi olduğunu ifade etti.

İbrahimovic'ten Ronaldo'ya gönderme

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, çeyrek final ilk maçında deplasmanda Juventus'u 3-0 yenerken, geceye Ronaldo'nun röveşata golü damga vurdu. Spor dünyası golden sonra Ronaldo'ya methiyeler düzerken, İbrahimovic ise kendine has bir yorum yaptı. 

"GÜZEL GOLDÜ AMA BUNU 40 METREDEN DENEMELİ" : Amerika'nın LA Galaxy takımına transfer olan ve çıktığı ilk maçta gösterdiği performansla adeta Amerikalıları mest eden İbrahimovic katıldığı bir televizyon programında Ronaldo'nun golü hakkında konuştu.

Craig Foster attığı tweet'le İbrahimovic'e Ronaldo'nun golünün sorulduğu ve İsveçli yıldızın, "Güzel goldü ama Ronaldo bunu 40 metreden denemeli" şeklinde cevap verdiğini aktardı.

İsveçli yıldız, milli takım formasıyla İngiltere'ye yaklaşık 40 metreden röveşata golü atmıştı. Golcü futbolcu bu yorumuyla kendi golünün Ronaldo'nun golünden daha iyi olduğunu belirtti.

Ne yaptın Ronaldo! Buffon neye uğradığını şaşırdı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER