İbrahim Hacıosmanoğlu gelen transfer teklifini açıkladı
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çok çarpıcı açıklamalar yaptı...
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çok çarpıcı açıklamalar yaptı... Sezon başında Spartak Moskova'dan alınan Majeed Waris'e bir Katar kulübünden 12 milyon Euro'luk teklif aldıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, "20 milyonun üzerinde teklif olursa bırakırız" diye konuştu.
Mehmet Ekici'nin gösterdiği performansa da değinen Hacıosmanoğlu, "Sözleşmesinde 10 milyon Euro yazıyor. Ama böyle bir teklif gelse de bizi bırakmaz" dedi.
ERKAN'I İSTEYİNCE...
Başkan Hacıosmanoğlu, Halilhodzic'le ilgili olarak da "Vahid Hoca, Karabük'ten Erkan Kaş'ı isteyince gözümden düştü. Bu oyuncudan elimizde zaten var. Mustafa ile Zeki yönetim kurulu kararı ile kadro dışı kaldılar ve biz burada olduğumuz sürece Trabzon'da oynayamayacaklar. Ersun Yanal bizden transfer istemedi ifadesini kullandı.
MEHMET EKİCİ GİTMEZ
"Mehmet Ekici için gelen bir teklif yok. Çok değerli bir oyuncumuz. Sözleşmesinde 10 milyon euro yazıyor. Ama öyle bir teklif de gelse, gideceğini sanmıyorum, Memnun Trabzon'da olmaktan."
