ALANYASPOR

Hüseyin Kalpar'ın çocuğu da emniyet görevlisiymiş!

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Karabük maçı sonrası açıklamalarda bulundu..

Hüseyin Kalpar'ın çocuğu da emniyet görevlisiymiş!

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi.

Kalpar, çocuğunun da emniyet görevlisi olduğunu belirterek, çok üzgün olduğunu ifade etti.

Kardemir Karabükspor karşısında iyi bir netice almak için hafta boyunca çalıştıklarını aktaran Kalpar, şöyle konuştu:

"Çok eksik olmamıza rağmen, hayatım boyunca hiçbir zaman buna sığınmadım. Benim oyuncularım en iyisini yapabilecek inançları ve arzuları var. 'Kazanabilme adına neler yapabiliriz.' diye düşündük. Özellikle 'gol yemeden gol atma özelliği içerisinde nasıl olabiliriz.' diye değerlendirmiştik, bugün bunu başardık. Uzun zamandan beri ilk defa gol yemiyoruz. İlk deplasman galibiyetimiz, buradan alınan 3 puan bizim açımızdan çok değerli. Altınlardan çok daha fazla değerli bir 3 puan. Neden? Çünkü, 17 puana ulaştık."

Tudor: ''İmkanım olsa tüm 11'i değiştirirdim.''

Daha önce iyi oynadıkları maçları kaybettiklerine değinen Kalpar, şunları kaydetti:

"Bugün mümkün olduğu kadar az hata yapmaya ve mümkün olduğu kadar da doğru oynamaya çalıştık. Onun mükafatını yaşamış oluyoruz. Oyuncularımı kutluyorum iyi mücadele ettiler. Zaman zaman yanlışlarımız vardı. Hareketli bir futbol vardı. Bu hareket bölümünde yanlışlar da eksikler de olabilir. Doğruları daha fazla yaptığımızı söylemek isterim."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER