BEŞİKTAŞ

Hürser Tekinoktay vaadini açıkladı! Gareth Bale'yi Beşiktaş'a getirecek

Beşiktaş'ın Mayıs Pazar günü yapılacak seçiminde Fikret Orman karşısında başkan adayı olan Hürser Tekinoktay büyük bir transfer vaadinde bulundu.. Hürser Tekinoktay başkan seçilmesi halinde Gareth Bale'yi Beşiktaş'a getirecek

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Hürser Tekinoktay vaadini açıkladı! Gareth Bale'yi Beşiktaş'a getirecek

Fikret Orman'a rakip olan Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekinoktay, TRT Spor'a yaptığı açıklamadan futbol direktörü olarak anlaştıkları John Benjamin Toshack'ın Gareth Bale'i getirebileceğini söyledi..

İŞTE HÜRSER TEKİNOKTAY'IN AÇIKLAMALARI

Hürser Tekinoktay "Toshack ile bir görüşmemiz oldu. Biz futbolun bütçesini Toshack’ın yönetmesini istiyorduk. Bunu Beşiktaş’ta ve Türkiye’deyken çok iyi yaptı. Elvir Balic'i biliyorsunuz Real Madrid’e 15 milyon dolar'a sattı, Geremi’yi Gençlerbirliği’nden Real Madrid’e götürdü. Nihat Kahveci çok iyi paraya Real Sociedad’a gitti. Çok iyi ilişkileri olan, yurt dışında her futbolcuyu her kulüp başkanıyla bir telefon mesafesinde görüşen birisi. Britanya’da Toshack markası farklı bir yerde. Ayrıca çok geniş bir havuzu var. Biz Toshack’tan 20-30 milyon Euro gibi bir bütçeyle Şampiyonlar Ligi’ne gidecek bir takım istedik. Bir de yerli bir sportif direktörümüz olacak. O da Toshack’ın Avrupa’da yaptığını Türkiye’de yapacak. Mesela Cengiz Ünder’i Başakşehir veya Altınordu’dan önce almalı ki para kazanmanız lazım" ifadelerini kullandı.

"Teknik direktör için gönlümüzden geçen isim yerli. Ama şu an sözleşmesi olan bir isim. Açıklamamız centilmence olmaz" şeklinde konuşan Tekinoktay, Toshack'ın ise kendilerine Gareth Bale'i getirebileceğini söylediğini açıkladı:

"Toshack ile ilgili şunu da söyleyeyim. İlk kez size açıklıyorum. Bale, Galler’den kendi talebesi. 2.5 ay önce bize bu vaadi verdi. Bale’in Real Madrid’de mutsuz olduğunu ve çok uygun bir kiralama parasıyla seçilmemiz halinde bize getirebileceğinin müjdesini verdi."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER