Hugo Almeida kulüp bulamadı
Son üç sezonu Beşiktaş'ta geçiren ve geçen sezon sonu takımdan ayrılan Hugo Almeida uzun süredir takım bulamamanın sıkıntısı içinde.
Almanya Bundesliga ekiplerinden Hamburg ve Frankfurt'tan gelen teklifleri geri çeviren 30 yaşındaki oyuncu, son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers'la görüşmüş ancak sonuç elde edememişti.
Fanatik si'nin haberine göre; Bu gelişmenin ardından resmen ortada kalan deneyimli futbolcunun Katar Ligi'nden bir ekibe transfer olabileceği ifade edildi.
BENİ KANDIRDILAR
Galatasaray ile de görüşen transfer görüşmesi yapan ancak oradan da sonuç alamayan Almeida, Beşiktaş ayrılığıyla ilgili olarak da; "Para hiç sorun değildi. Ama sanki para sorunmuş gibi yansıtıldı. G.Saray beni kandırdı. Beşiktaş'ı ve taraftarı daha şimdiden özledim. Şimdi istesinler buradan (Mecidiyeköy) Ümraniye'ye koşarak gider antrenmana çıkarım" diyerek günah çıkardığı bildirildi.