MAÇ ANLATIMLARI

Honduras ile İsviçre 4 yıl sonra karşılaşıyor

Honduras ile İsviçre, 2010 Güney Afrika'dan sonra ikinci kez aynı grupta mücadele ediyor.

Honduras ile İsviçre 4 yıl sonra karşılaşıyor
Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'nda E Grubu'nda yer alan Honduras ile İsviçre, 2010 Güney Afrika'dan sonra ikinci kez aynı grupta mücadele ediyor. 

Tarihlerindeki tek maçı 2010 FIFA Dünya Kupası'nda Güney Afrika'da oynayan iki ekip, 4 yıl aradan sonra Brezilya'da karşı karşıya gelecek.

İki ülkenin bu randevusunun bir başka ilginç yanıysa maçın tarihi oldu. Dört yıl önce 25 Haziran'da yine grubun son maçında karşı karşıya gelen İsviçre ile Honduras, Brezilya'da da aynı tarihte ve grubun son maçında karşılaşacak. 

Mangaung Bloemfontein'daki Free State Stadı'nda 25 Haziran 2010'da yapılan grup maçı golsüz berabere bitmişti. Honduraslı kaleci Noel Valladares'in maçın adamı seçildiği karşılaşmadan sonra iki takım, İspanya ve Şili'nin ardından 3 ve 4. sırada yer alıp, elenmişti.

- İsviçre, tur için çıkıyor

E Grubu'nda 3 puanı bulunan İsviçre, 2. tur şansını son maça taşırken, Honduras ise puansız kaldı ve ikinci tura çıkma şansını yitirdi.

Averajla aynı puana sahip olduğu Ekvador'un ardından 3. sırada bulunan İsviçre, Honduras karşısında galip gelip, Fransa-Ekvador maçının sonucunu bekleyecek.

Bu grupta Fransa 6 puanla lider durumda yer alıyor ve artı 6 averajı bulunuyor. 3'er puanı bulunan Ekvador sıfır, İsviçre ise eksi 2 averaja sahip. 

Honduras ile İsviçre arasında Manaus'daki Arena Amazonia'da TSİ 23.00'te oynanacak karşılaşmada, Arjantinli Nestor Pitana düdük çalacak. Pitana'nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Hernan Maidana ve Juan Pablo Belatti yapacak.

- Ekvador ile Fransa ikinci kez

Ekvador ile Fransa, yarın yapacakları 2014 Dünya Kupası E Grubu son maçıyla tarihlerinde ikinci kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında oynanan tek maçı Fransa kazandı. Fransa'nın Grenoble kentinde oynanan özel maçta "Horozlar" sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Fransa ile Uruguay, yarınki karşılaşmayla tarihlerinde ilk kez resmi bir maçta karşılaşmış olacak. 

Rio de Janeiro'daki Maracana Stadı'nda TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmada, Fildişi Sahili'nden Noumandiez Doue düdük çalacak. Doue'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Songuifolo Yeo ve Burundi'den Jean Claude Birumushahu yapacak.

E Grubu'nda puan durumu şöyle:

Takım O G B M A Y P
1. Fransa 2 2 0 0 8 2 6
2. Ekvador 2 1 0 1 3 3 3
3. İsviçre 2 1 0 1 4 6 3
4. Honduras 2 0 0 2 1 5 0
 
DÜNYA KUPASI 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER